Šlesers jubilejā sveic komponistu Krutoju (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru prezidenta biedrs, satiksmes ministra pienākumu izpildītājs Ainārs Šlesers (LPP) šodien tikās ar populārās mūzikas izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" žūrijas līdzpriekšsēdētāju, komponistu Igoru Krutoju un apsveica viņu 50 gadu jubilejā.

Tikšanas laikā, kurā piedalījās arī otrs konkursa žūrijas līdzpriekšsēdētājs, komponists Raimonds Pauls (TP), Šlesers pasniedza Krutojam ziedu pušķi. Pēc tikšanās Krutojs žurnālistiem atzina, ka viņam bija patīkami saņemt sveicienu no Latvijas vicempremjera. Viņš atzina, ka tikšanas laikā Šlesers stāstīja par dažādiem jautājumiem, piemēram, zemajām aviobiļešu izmaksām un par iespējām piesaistīt tūristus Jūrmalā. Savukārt Ministra prezidenta biedrs atzīmēja, ka viņš bija patīkami pārsteigts par Paula un Krutoja kopīgo uzstāšanos repa stilā konkursa "Jaunais vilnis" atklāšanas koncertā. "Tāpat biju patīkami apbrīnots, kā vakardienas atklāšanas koncertā uzstājās "vecās zvaigznes", piemēram, Sofija Rotaru vai Bonija Tailere," teica vicempremjers, kurš uzskata, ka koncerta atklāšana ļoti izdevusies. Šlesers uzsvēra, ka šobrīd Jūrmalā notiekošais konkurss "Jaunais vilnis" sekmē pilsētas ekonomisko attīstību, jo veicina tūristu pieplūdumu Jūrmalā.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu