Spožākās zvaigznes Krējuma "Turzā"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Džastins Timberleiks, Džordžs Klūnijs, Ketrīna Zeta-Džonsa un Mels Gibsons - viens par otru spožāki šāvakara "Turzā".

Iespējams, skandāls, kas saistīts ar Mela Gibsona jaunāko filmu „Kristus kaislība”, viņam jau drīz šķitīs kā nieka vētra tējasglāzē, salīdzinot ar to, kas sakāms viņa sievai Robinai par vīra kunga izrunāšanos kādā austrāliešu tabloīdā. Zilacis Mels laikrakstam „Herald Sun” paziņojis, ka viņa sieva protestante nonākšot ellē, jo paradīzē vieta esot rezervēta tikai un vienīgi katoļiem.

Negantais drēbju plēsējs Džastins Timberleiks nupat noslēdzis līgumu par pirmo nopietno kinolomu Holivudas lielfilmā „Edisons”, kurā viņa partneri būs rūdītās zvaigznes Kevins Speisijs un Morgans Frīmens. Topošajā krimināldrāmā Timberleiks tēlos jaunu žurnālistu, kurš izmeklē korupciju policijā. Filmēšana sāksies nākammēnes Kanādā, bet uz ekrāniem filma iznāks nākamgad.

Pēc gandrīz 15 gadus ilgas dzīves televīzijas ekrānos slavenie „Simpsoni”, iespējams, drīz iekaros arī lielo kino. Trakās ģimenītes „tēvi” Mats Grēnings un Džeimss Brūkss kopā ar septiņiem agrākajiem un tagadējiem scenāriju līdzautoriem izstrādā topošās spēlfilmas sižetu. Tomēr faniem jābruņojas ar pacietību, jo minētie autori ir apsēsti ar kvalitātes kontroli it visā, kas saistīts ar viņu garabērniem. Tāpēc pirmizrādi negaidiet ātrāk kā pēc diviem gadiem.

Oskarotā aktrise Ketrīna Zeta-Džonsa un Džordžs Klūnijs kļūs par ekrāna pāri jau otro reizi pēc „Nežēlīgās cietsirdības” panākumiem. Tas notiks „Oušena bandas” turpinājumā „Oušena ducis”. Šoreiz piedzīvojumi veiklo laupītāju bandu aizvedīs uz krāšņākajām pasaules vietām – Parīzi, Romu, Amsterdamu, Čikāgu, Lasvegasu un Losandželosu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu