"Jaunajai Vienotībai" varētu būt jaunas "sarkanās līnijas" (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Populistiskās partijas ir ļoti liels risks Latvijas attīstībai un visdrīzāk, ka arī pret šīm partijām "Jaunajai Vienotībai" būs "sarkanās līnijas", tā trešdienas vakarā Latvijas Televīzijas raidījumā "Partija fokusā" sacīja partiju apvienības "Jaunā Vienotība" valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens.

"Jāskatās, kāda partiju kompozīcija izveidosies pēc vēlēšanām. Pašlaik mēs redzam, ka nākamā Saeima būs ļoti fragmentēta. Nākamajai koalīcijai viens fundamentāls risks būs "Saskaņa", kuru mēs joprojām redzam kā prokremlisku partiju. Otrs lielais risks ir populistisko partiju ietekmes lielais pieaugums. Šajā situācijā nākamā koalīcija tomēr būtu jābāzē uz esošajām partijām,"sacīja Ašeradens.

Ašeradens norādīja, ka tas nav kopējais partijas valdes lēmums un vēl jāredz, "kā kopējā situācija attīstīsies", bet viņš drīzāk teiktu, ka "sarkanās līnijas" "Jaunajai Vienotībai" būs arī pret populistiskajām partijām, jo viņš tās redz kā ļoti lielu risku Latvijas attīstībai.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu