No īpašnieka: trīs dzīvokļi Rīgā, kas gaida jaunus saimniekus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Rudens ir ne tikai ražas, bet arī pārdomu laiks. Cilvēki ir izbaudījuši laisko vasaru un ar možu prātu ir gatavi mesties jaunos izaicinājumos, mainot, piemēram, darbu vai varbūt dzīvesvietu. Ja arī tev iekšā ir pārmaiņu gars, kas iedvesmo jauna mājokļa iegādei, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina aplūkot trīs dzīvokļus Rīgā, kurus var iegādāties taisnā ceļā no īpašnieka.

Plašs mājoklis Imantā

Pilnībā mēbelētie 95 kvadrātmetrus lielie apartamenti atrodas Anniņmuižas bulvārī. Dzīvoklim veikts kvalitatīvs remonts, kurš ietvēris naturālā sarkankoka parketa ieklāšanu, īpašas iebūvētās tehnikas izvēli, kā arī augstvērtīgu mēbeļu iegādi. Un, kas nav mazsvarīgi, mājoklī ir laba skaņas izolācija, ļaujot baudīt pilnīgu mieru. Apskati plašo mājokli!

Foto: city24.lv

Dizaina dzīvoklis Bišumuižā

Svīres ielā esošais studio tipa mājoklis atšķiras ar oriģinālo dizainu. Dzīvoklis veidots skandināvu stilā, izmantojot ekoloģiski atbildīgu pieeju. Dekoratīvi apgleznotas sienas, antikvāru nošu kolāža, neparasti interjera risinājumi – šīs īpašības raksturo pārdošanā esošo pērli Bišumuižā. Tā kā apartamenti atrodas 5. stāvā, no logiem paveras brīnišķīgs skats uz mežu. Apskati dizaina dzīvokli!

Foto: city24.lv

Stilīgi apartamenti centrā

89 kvadrātmetrus lielais dzīvoklis Marijas ielā tikko piedzīvojis remontu, iegūstot stilīgas un mājīgas dzīvesvietas tēlu. Tam ir pārdomāts plānojums, kurš ietver divas izolētas guļamistabas, lielu viesistabu, plašu virtuvi, vannas istabu, dušas telpu, lielu saimniecības telpu. Apartamenti atrodas klusā un apzaļumotā iekšpagalmā, līdz ar to nebūs jāraizējas par galvaspilsētas centra troksni. Apskati stilīgos apartamentus!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu