Rīgā un Tallinā samazinās benzīna cena, Viļņā kāpj

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Degvielas uzpildes stacija.
Degvielas uzpildes stacija. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā nedaudz samazinājās 95.markas benzīna cena, bet Viļņā benzīna cena pieauga, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns, par spīti cenas kritumam, bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šonedēļ saruka par 0,7% un bija 1,352 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās, noturoties pie 1,332 eiro par litru atzīmes.

Viļņā, kur iepriekšējā nedēļā bija vērojams būtisks degvielas cenu kritums, šonedēļ 95.markas benzīna cena palielinājās par 4,4% - līdz 1,194 eiro, bet dīzeļdegvielas cena - par 5,3% - līdz 1,184 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena arī šajā nedēļā saruka par 0,7% un piektdien, 9.novembrī, bija 1,379 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena kritās par 0,7% - līdz 1,379 eiro atzīmei.

Autogāzes cena šonedēļ nemainījās tikai Tallinā un bija 0,629 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā tā samazinājās par 1,1% - līdz 0,613 eiro, bet Rīgā pieauga par 1,7% - līdz 0,605 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu