Trešdien sniegs un lietus, vietām apledo autoceļi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/Scanpix

Trešdienas rītā apledojuma veidošanās dažviet apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 19 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir Vidzemes šosejas (A2) posmā no Raunas pagrieziena līdz Virešiem.

Reģionālie autoceļi apledo Gulbenes un Madonas apkārtnē.

Trešdien Latvijā pārsvarā gaidāms apmācies laiks, vietām nedaudz snigs vai smidzinās, iespējama dūmaka, prognozē sinoptiķi.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz -1..+4 grādiem.

Pūtīs lēns vējš, galvenokārt no ziemeļaustrumiem.

Rīgā brīžiem iespējami sīki nokrišņi, gaisa temperatūra būs 0..+1 grāds.

Laikapstākļus nosaka anticiklons. Atmosfēras spiediens 773-774 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

"Latvijas Valsts ceļi" arī informē, ka trešdien sakarā ar VAS "Latvijas dzelzceļš" plānoto pārbrauktuves remontu no plkst.7.30 līdz plkst.17.30 tiks slēgta satiksme uz autoceļa Krāslava-Preiļi-Madona pie Krāslavas stacijas. Apbraucamais ceļš tiks organizēts caur Izvaltu pa autoceļiem Krāslava-Izvalta-Šķeltova-Aglona un Izvalta-Kombuļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu