IKEA drošības dēļ atsauc no tirdzniecības nestabilus galdus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ikea

Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas IKEA veikals Latvijā atsauc no tirdzniecības "Glivarp" galdus, portālu TVNET informēja IKEA sabiedrisko attiecību vadītāja Baltijas valstīs Renata Dante.

Pircēji, kuri iegādājušies šos galdus, tiek aicināti tos atdot atpakaļ IKEA veikalā Rīgā un saņemt atlīdzību preces pilnas cenas apmērā vai samainīt to pret citu galdu. 

 Atdodot preci, nav jāuzrāda pirkuma čeks.  

No tirdzniecības tiek atsaukti tikai baltie matēta stikla "Glivarp" galdi, kas ir bijuši pārdošanā kopš 2017. gada februāra. IKEA ir saņēmis sūdzības, ka galda izvelkamās daļas ir nestabilas un var nokrist.

Dante uzsver, ka IKEA ļoti nopietni izturas pret preču drošību – visas preces tiek pārbaudītas, lai tās atbilstu piemērojamiem standartiem un tiesību aktiem. Tāpēc, ņemot vērā pircēju sūdzības, drošības dēļ tika lemts atsaukt "Glivarp" galdus no tirdzniecības visā pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu