Par Igaunijas futbola kluba spēlētāju apzagšanu "Skonto" stadionā piespriež piespiedu darbu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa piespriedusi 170 stundas piespiedu darba kādam vīrietim, kurš 2016.gadā "Skonto" stadionā apzaga Igaunijas futbola kluba Tallinas "Infonet" spēlētājus, liecina publiski pieejamais anonimizētais tiesas spriedums.

Tajā norādīts, ka vīrietis, atrodoties "Skonto" stadiona telpās, iekļuva saimniecības telpā, kur, izmantojot tur esošās kāpnes, atbīdīja griestu plāksni un pa griestiem pārlīda ģērbtuvē, kura nolaupīja futbolistiem piederošās personīgas mantas, kuru kopējā vērtība sastādīja 2720 eiro.

Spriedumā norādīts, ka vīrietis paveicis vēl divas zādzības. Vienā gadījumā viņš nepazīstamam cilvēkam palūdza mobilo telefonu, taču to neatdeva un aizbēga. Savukārt citā epizodē vīrietis, atrodoties ciemos pie kādas paziņas, izmantoja brīdi, kad paziņa gulēja un piesavinājās sadzīves tehniku un naudu, par kopējo vērtību 919 eiro.

LETA jau ziņoja, ka 2016.gadā "Skonto" stadionā pārbaudes spēles laikā starp "Riga" un "Infonet" viesu komandas ģērbtuvē paviesojās garnadži, kuri igauņu futbolistiem pirmā puslaika laikā nozaga vērtīgas personiskās mantas. Ļaundari bija paņēmuši futbolistu mobilos telefonus, naudas makus un citas vērtīgs personiskās lietas. Puslaika pārtraukumā konstatējot notikušo, pārbaudes spēle netika turpināta, bet tā vietā uz "Skonto" stadionu tika izsaukta policija, kas noformēja protokolus un sāka krimināllietu par zādzību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu