Noskaties aizvadītā gada labākos TVNET video

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
TVNET 100 pieturzīmes
TVNET 100 pieturzīmes Foto: Ekrānuzņēmums

TVNET apkopojis 2018. gada skaistākos, vērienīgākos un spožākos video, kas ļaus atskatīties uz aizvadīto gadu un atcerēties nozīmīgākos notikumus. 

Desmitajā “Sieviešu dienas rallijā” piedalās 3200 dāmas

Par godu Starptautiskajai sieviešu dienai 10.martā tika aizvadīts Latvijā jau desmitais «Sieviešu dienas rallijs». Tajā pērn oficiāli savu dalību reģistrēja un startā pulcējās 800 ekipāžas jeb 1600 oficiāli reģistrētās dalībnieces - stūrmane un pilote. Tas ir jauns dalībnieku skaita rekords. Jāņem vērā tas, ka katrā ekipāžā atradās vidēji divas līdzbraucējas, līdz ar to «Sieviešu dienas rallijā» pavisam kopā piedalījās 3200 dāmu. Tas ir pietiekams skaits, lai «Sieviešu dienas rallija 2018» vārds tiktu ierakstīts Pasaules rekordu grāmatā.

“Profesijas aizkulisēs” – tetovēšanas meistars Mārtiņš Kaija

Portāls TVNET vairāku sēriju garumā 2018. gadā ļāva iepazīt dažādu interesantu profesiju aizkulises, un viena no nozarēm, kas mums šķita aizraujoša, ir tetovēšanas māksla, tāpēc arī viesojāmies pie tetovēšanas meistara Mārtiņa Kaijas no studijas «Home Of Tattoos».

Ieskaties gada pikantākajā pasākumā “Erots”

Februāra vidū Ķīpsalas izstāžu hallē norisinājās starptautiskais erotikas festivāls un izstāde “Erots”, kurā viesojās arī TVNET video komanda, lai iemūžinātu gada pikantāko pasākumu.

Āgenskalna galvenā artērija - Nometņu iela

Aizvadītajā gadā devām iespēju iepazīt gan labāk, gan mazāk zināmas ielas, ar kolorītiem stāstiem ļaujot izbaudīt katras vietas burvību un šarmu. Šoreiz no vairākiem video ļaujam jums vēlreiz iepazīt Āgenskalnu, īpašu uzmanību pievēršot Nometņu ielai, ko var dēvēt arī par šā rajona galveno artēriju.

«Līgo mežā»: rudzu spēka maize ar meža garšu

Svinot Jāņus, «Egoiste» jau tradicionāli piedāvā noderīgus padomus un dažādas vasaras saulgriežu ēdienu receptes, kas tapušas nekur citur kā dabas svētnīcā – mežā! Kas gan var būt gardāks par kārtīgu rudzu maizi? Maizes pazinējs Kārlis Langins iepazīstina ar savu rupjmaizes recepti, kura ir pietiekami vienkārša pagatavošanā, bet izcila savā garšā.

Rīgā atklāj lielāko IKEA veikalu Baltijā

Latvijā pirmais IKEA veikals tika atklāts 2018. gada 30. augustā. Šis ir lielākais IKEA veikals Baltijas valstīs, kurā pieejamas Zviedrijas dizaina preces mājokļa labiekārtošanai par tik zemu cenu, lai tās varētu atļauties pēc iespējas vairāk cilvēku. Brīdi pirms veikals bija pieejams apmeklētājiem, TVNET bija iespēja aplūkot un paviesoties ilgi gaidītajā un daudz aprunātajā IKEA veikalā.

Iepazīsti Latvijas skaistumu – dabas taku Tomes mežā

Mežā var doties, dažādu mērķu vadīti – pēc sēnēm, pēc ogām, pēc smaržas un sajūtām, bet AS “Latvijas valsts meži” 6. klašu skolēniem dod iespēju doties mežā pēc zināšanām. Rudenī ierastais mežs astoņos Latvijas reģionos pārvēršas par īpašu mācību vietu, tajos darbojas LVM Meža ekspedīciju veidotāji, divu kilometru garā takā sagaidot skolēnus meža stacijās. Šoreiz aicinām iepazīt taku Tomes mežā.

Karaliskākais auto zīmols – Rolls-Royce

Nav karaliskāka auto zīmola par Rolls-Royce. Tomēr mēs, lai arī neesam karaļi, reiz devāmies izbraucienā ar šīs markas flagmani Phantom.

Darbi, par kuriem nestāstītu mammai, – pašreklāmas video

Šis ir pašreklāmas videoklips, kas ir sākums rakstu sērijai, kurās RUS TVNET žurnāliste atklāj aizkulises vairākās profesijās, par kurām mammām nestāstītu, piemēram, kā ir būt tīmekļa modelei vai “konsumācijas meitenei”.

Pārvērtības piedzīvo skandalozā šova “Caur ērkšķiem uz...” dalībnieces

Tuvojoties jaunajai skandalozā šova "Caur ērkšķiem uz..." sezonai, "Egoiste" uz pārvērtībām aicināja trīs šova pirmās sezonas dāmas - kaislīgo Daigu, sirsnīgo Laimu un šarmanto Lindu. Skaties, kā pēc pārvērtībām izskatās un jūtas Daiga.

Latvijas simtgades kulminācija – svinības 18. novembrī

18. novembrī sagaidījām Latvijas simtgades kulminācijas brīdi, piedaloties lāpu gājienā, priecājoties par gaismas festivāla “Staro Rīga” objektiem un, protams, baudot gaismas uzvedumu “Saules mūžs”.

“Iepin savas saknes jeb kā tapa Nameja gredzens”

Nameja gredzens jau izsenis dižojas ar leģendāras latviešu rotas titulu. Gredzens, pēc kura latvieši un tēvzemes draugi uzreiz atpazīst viens otru plašajā pasaulē, tāpēc Latvijas simtgadei par godu arī TVNET pieņēma izaicinājumu pašu rokām radīt šo simbolisko un skaisto latviešu rotu.

“Koferis. Stacija. Krievija” - pašreklāmas klips

9288 kilometri no Maskavas līdz Vladivostokai. TVNET žurnālisti, Mārtiņš Otto un Viktorija Puškele, šķērsoja Krieviju pa Transsibīrijas maģistrāli, garāko dzelzceļu pasaulē. 18 dienas ceļā, nejauši sastapti ceļabiedri, pilsētas un ciemi, par kuriem vēl pirms dažiem mēnešiem neko nezinājām, pasaulē dziļākais ezers Baikāls un mazs ciemats Sibīrijā, kura iedzīvotāji savā starpā sarunājas latviski. Skaties video, kā tas viss sākās.

“Cabaret O!” - bauda acīm un ausīm

Jauna gada nogale un jauns kabarē uzvedums. Šoreiz, lai arī pasākuma norises vieta mainīta, muzikālais un vizuālais baudījums bija grandiozs, iespaidīgs un baudpilns! Pārliecinies par to video!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu