Daudzviet Latvijā apgrūtināti braukšanas apstākļi; šoferiem jābūt uzmanīgiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Aculiecinieka foto

Sniega un apledojuma dēļ ceturtdien braukšanas apstākļi pa valsts nozīmes un reģionālajiem autoceļiem ir apgrūtināti galvenokārt Kurzemē un Zemgalē, Vidzemē slideni ir daži ceļi, bet Latgalē braukšanas apstākļi pa visām šosejām ir apmierinoši, liecina VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija.

Kurzemē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa visiem lielajiem ceļiem, izņemot Ventspils šosejas posmu no Usmas līdz Ventspilij.

Zemgalē braukšanas apstākļi ir apmierinoši vienīgi Jelgavas šosejas posmā no Jelgavas līdz Lietuvas robežai un Bauskas šosejas posmā no Iecavas līdz Lietuvas robežai.

Vidzemē braukšanas apstākļi pa lielajiem ceļiem ir apgrūtināti Pierīgā, kā arī pa Tallinas šoseju no Baltezera līdz Tūjas pagriezienam un vairākos Valmieras šosejas posmos.

Kā liecina TVNET lasītāja iesūtītā informācija, braukšana ir apgrūtināta arī uz Jūrmalas šosejas.

Savukārt Latgalē braukšanas apstākļi šorīt ir apmierinoši pa visiem lielajiem ceļiem, liecina LVC dati.

Autovadītāji tiek aicināti izvēlēties ceļu segumam un stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un stilu, kā arī neaizmirst, ka ziemas laikā ceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu