Vai pēdējā laikā aktivizējušies “Rīgas satiksmes” biļešu kontrolieri? (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Vairāki lasītāji vērsušies pie portāla TVNET ar novērojumiem, ka pēdējā laikā aktivizējušies “Rīgas satiksmes” biļešu kontrolieri. Kāda vērīga lasītāja arī paudusi viedokli, ka kontrolieri “palikuši aktīvāki” tieši pēc “Rīgas satiksmes” krimināllietas.

“Vai tā ir sakritība, ka pēc skaļās "Rīgas satiksmes" krimināllietas, pārvietojoties Rīgas sabiedriskajā transportā, regulāri nākas sastapties ar pastiprinātiem kontrolieru "uzlidojumiem"? Ar 1. tramvaju, braucot uz un no darba, pēdējās nedēļas laikā kontrole ir katru dienu. Kukuļi sabāzti kabatās, jauno tramvaju nav, tie, kas kursē, - pārpildīti un bomžu piesmakoti, bet no tautas nepamatoti sadārdzinātā biļešu nauda taču kaut kā jāizžmiedz? Par ko tieši mēs maksājam superdārgajās biļetēs?” raksta lasītāja.

Tiesa, “Rīgas satiksme” gan pauž pretējo viedokli un norāda, ka aktivitātē nekādas izmaiņas neesot un tiek strādāts ierastajā režīmā.

“Kontrolieru aktivitātē krasas izmaiņas nav, un viņi strādā ierastajā ritmā. Šobrīd slikto laika apstākļu dēļ mazāk tiek organizētas reidu kontroles, līdz ar to kontrolieri pārsvarā veic maršruta kontroles un biežāk ir sastopami tieši maršrutos. Viens no kontroles iecirkņiem atrodas pirmā tramvaja maršrutā, tāpēc kontrolieri, maiņu sākot un beidzot, izmanto tieši pirmā maršruta tramvaju, kur arī tiek veikta kontrole,” komentē “Rīgas satiksmes” pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu