Neizdodas izsolīt "KVV Liepājas metalurga" kustamo mantu un iekārtas (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
''Liepājas metalurgs''.
''Liepājas metalurgs''. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pirmdien maksātnespējīgajai AS "KVV Liepājas metalurgs" piederošās kustamās mantas un tehnoloģisko iekārtu pirmā izsole ar augšupejošu soli noslēgusies bez rezultāta, liecina informācija elektronisko izsoļu vietnē "izsoles.ta.gov.lv".

Izsolē tika piedāvāts iegādāties "KVV Liepājas metalurga" kustamo mantu un tehnoloģiskās iekārtas, kas atrodas Brīvības ielā 93, Brīvības ielā 93A, Brīvības ielā 95A, Brīvības ielā 97A, Liepājā. Kustamās mantas un tehnoloģisko iekārtu novērtējums un izsoles sākumcena bija 73 805 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Izsolē piedzinējs bija komercķīlas ņēmējs Privatizācijas aģentūras (PA) meitasuzņēmums "FeLM" un citi "KVV Liepājas metalurga" kreditori.

Jau ziņots, ka lielāko vēl nepārdoto "KVV Liepājas metalurga" aktīvu - elektrotēraudkausēšanas krāsni - ir pārņēmis "FeLM".

Tāpat vēstīts, ka Austrijas uzņēmums "Smart Stahl GmbH" pērn 20.martā uzvarēja "KVV Liepājas metalurga" velmētavas ceha kustamās mantas izsolē ar piedāvāto cenu 1,57 miljoni eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Savukārt 28.martā "KVV Liepājas metalurga" elektrotēraudkausēšanas ceha un tajā esošās kustamās mantas - elektrotēraudkausēšanas krāsns - elektroniskā izsole tika atzīta par nenotikušu, jo tajā nepieteicās neviens pretendents. Elektrotēraudkausēšanas ceha un iekārtu kā lietu kopības pirmās izsoles sākumcena bija noteikta 5,35 miljonu eiro apmērā.

"KVV Liepājas metalurgs" par maksātnespējīgu tika pasludināts 2016.gada septembrī.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu