Tiešraide: konferences "TechChill" otrā diena

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publictiātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šodien, 22. februārī no plkst. 10.20 tiešraidē no VEF Kultūras pils sekot līdzi vienam no gada nozīmīgākajiem pasākumiem Baltijas jaunuzņēmumu ekosistēmā – konferences “TechChill” otrās dienas diskusijām par nākotnes tendencēm tehnoloģiju pasaulē. Konference ir angļu valodā.

Konference “TechChill” tiek organizēta jau astoto gadu, un šogad tās programmas fokusā būs tehnoloģiju cilvēciskā puse un inovācijas, pulcējot vairāk nekā 2000 jaunuzņēmumu pārstāvju, tehnoloģiju entuziastu, ekspertu, studentu un nozares pārstāvju no visas pasaules. 

Superhero Stage

Uz konferences galvenās jeb “Superhero Stage” kāps jaunuzņēmumu ekosistēmas pārstāvji un eksperti, lai diskutētu par tehnoloģiju laikmeta ietekmi ne tikai uz strauji augošo jaunuzņēmumu ekosistēmu, bet katru no mums individuāli un sabiedrību kopumā, kā arī jaunuzņēmumu radītos produktus, kas varētu risināt globāli ieilgušas problēmas, kuras iepriekš nav bijis iespējams uzveikt.

Savukārt uz “LMT Founder Stage” būs iespēja iepazīt reģiona daudzsološāko jaunuzņēmumu idejas “Fifty Founders Battle prezentācijās, kā arī iegūt praktiskus padomus no uzņēmumu dibinātājiem un pārstāvjiem, kuri stāstīs par savu uzņēmējdarbības pieredzi un dalīsies ieteikumos par to, kā būvēt nākamo veiksmes stāstu.

LMT Founder Stage

Vairāk nekā 70 konferences runātāju vidū ir pārstāvji no tādiem uzņēmumiem, kā “Twitter”, “Uber”, “Google”, “AngelList”, “Vinted” un citiem. Ar savu viedokli un pieredzi dalīsies arī pieredzējuši tehnoloģiju jomas investori, eksperti, žurnālisti un lēmumu pieņēmēji. 

Ar plašāku konferences programmu un runātāju sarakstu iespējams iepazīties “TechChill” mājaslapā. Konference “TechChill” tiešraidē skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu