"Vingruma" Līva: pa divām nedēļām 1,7 kg tauku ir prom

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Pirmdiena. Pirmais treniņš šonedēļ. Devos atkal uz grupas treniņu pie foršajām kolēģītēm. Šajā nodarbībā roku treniņam pirmo reizi izmantoju tādu rīku kā ripa. Kamēr pārējie cilāja 5 kg smagas ripas, man jau ar 2,5 kg bija gana. Pēc treniņa ieraugu treneri Normundu, un labi, ka trenere Inese atgādina, ka jāsarunā svēršanās ar gudrajiem svariem. 

25.02.2019. Phuu, mūsu grafikus samenedžēt nav viegli, bet tas ir darīts - tikšanās ar Normundu un gudrajiem svariem ir sarunāta ceturtdien. Patiesības mirklis būs pienācis. Lai arī neesmu izlaidusi nevienu treniņu un papildus tam man vēl ir viens vai divi dejošanas treniņi nedēļā, kā arī esmu ievērojusi noteikto kaloritāti, pēc pašsajūtas viss stāv uz vietas. Drēbes nekļūst vaļīgākas.

Tā kā uz parastajiem svariem esmu nolēmusi nekāpt un svērties tikai pie Normunda, tad par sagaidāmajiem cipariem nav ne mazākās nojausmas.

26.02.2019. Otrdiena. Šodien Facebookā parunājāmies ar Ingu par to, cik ļoti mums gribas ēst...

Apbrīnoju Ingu, kas var sevi tā noturēt grožos un atteikties no saldumiem vispār, es pa šīm divām nedēļām kopā jau esmu ielocījusi vairākas šokolādes (saskaitīju – sanāca divas).

28.02.2019. Ceturtdiena. Šodien agrais treniņš. Šorīt piecelties bija ļoti, ļoti, ļoooti grūti. Nostāvēju vēl milzonīgajā “korķī” uz A7 šosejas, kas rītos nekust ne no vietas, tādējādi nokavēju iesildīšanos. Bet labums ir – dažreiz jau iesildīšanās laikā esmu pazaudējusi pārāk daudz spēka un treniņa sākums tad ir grūtāks. Bet šodien visu treniņu tik ļoti nāca miegs, visu laiku žāvājos. Kopumā šodien jutos ļoti demotivējoši, negribējās vingrot vispār. Vakarā pēc svēršanās garastāvoklim gan būs lemts uzlaboties.

Ceturtdienas pēcpusdiena. Esmu tikko pēc svēršanās un esmu sajūsmā!!!

Pa divām nedēļām 1,7 kg tauku ir prom no manis. Treneris Normunds teica, ka tas ir ļoti labs rādītājs, jo nav ne pārāk daudz, ne pārāk maz.

Pirms svēršanās biju sabijusies, jo šķita, ka nav nekādu rezultātu, bet tagad ir tāaaaads prieciņš! Tas ir tik milzīgs atvieglojums, jo tas nozīmē, ka mana šo divu nedēļu diēta, kas ietvēra arī grēciņus šokolādes un citu gardumu veidā, strādā. Varu ēst visu, ko iepriekš, tikai samazinot saldumu daudzumu, un reizē vēl atvadīties no kg!! Super!! Jācer, ka tā tas arī turpināsies, jo šobrīd man nav ticības sev, ka es spētu ēst superpareizi un iztikt bez saldumiem vispār! Ā, un vēl kas smieklīgs šodien notika, ar ko nevaru nepadalīties.

Izrādās, kamēr es svēros, autostāvvietā biju atstājusi mammu aizslēgtā auto un signalizācija bija sākusi aurot, tā ka, kamēr es izbaudīju svēršanās priekus, mammai un visiem, kas bija tuvumā, bija signalizācijas koncerts 15 minūšu garumā

Foto: No personīgā arhīva

02.03. Sestdiena. Šodien man sanāca diezgan neveiksmīgs dienas iesākums Piecelties bija ļoti grūti, nekur negribējās braukt, entuziasms par zaudētajiem kg jau bija pārgājis, un sanāca arī “neraža” ar botām. Parasti es sporta apavus nenesu atpakaļ mājās, lai vieglāka soma, bet atstāju tos auto bagāžniekā. Šorīt, izņemot apavus ārā no bagāžnieka, konstatēju, ka viena sporta kurpe ir pilnīgi sasalusi un auksta!! Nesaprotu, kā tas varēja notikt! Sajūta, tādu kurpi velkot kājā, ir ļooooti nepatīkama; vienīgais labums, ka diezgan ātri tā sasila, bet slapja tomēr bija visu treniņu. Tāpat arī treniņa sākums man bija neveiksmīgs, jau pirmajās piecās minūtēs

neko nevarēju izdarīt kā nākas – ceļi ne tā, mugura ne tā, vingrinājums, ko sauc par “krabīti”, arī ne tā + man nācās darīt dažu vingrinājumu grūtās versijas, kā rezultātā jau pašā treniņa sākumā gribējās iet prom un trenēties vienai trenažieru zālē.

Bet kaut kā vēlāk viss palika atkal labi, “ņidzas”, ar ko šodien atkal kopā trenējāmies, visu laiku mūs, meitenes, smīdināja un uzturēja jautrību. Likās, ka trenerītei Inesei gan brīžiem jau šķita, ka par daudz tās jautrības, tā ka minu, ka “ņindzas” pēc treniņa dabūja brāzienu. Tāpat arī šodien izmēģināju, kāda ir pašsajūta, ja pēc treniņa neiet saunā. Jā, ir jūtami labāk, bet tāpat tās vairāk nekā 2h treniņa (kopā ar iesildīšanos un atsildīšanos) iedzen nelielā bezspēkā. Labi, ka šodien brīvdiena un var atgūt spēkus! Atā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu