Nedienas "Akropolē": plīsusi caurule applūdina veikala telpas (7)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maija Zara/LETA

Nupat ekspluatācijā nodotajā tirdzniecības centrā "Akropole" naktī uz trešdienu, 13. martu, plīsusi caurule, kas applūdinājusi viena tās nomnieka telpas, apstiprināja "Akropoles" pārstāve Līga Andžāne.

Viņa teica, ka naktī uz trešdienu, 13. martu, bojātas ūdens caurules dēļ ūdens applūdināja viena nomnieka telpas. "Šobrīd aktīvi tiek apzināts, kādi varētu būt nodarītie bojājumi, un norit darbs pie tā, lai tos iespējami drīz novērstu," sacīja Andžāne, norādot, ka šobrīd cietušajam "Akropoles" nomniekam - Baltijā pirmajam multizīmolu veikalam "Van Graaf" - nodarīto zaudējumu apmērs vēl nav zināms.

TVNET jau ziņoja, ka jauno iepirkšanās un izklaides centru "Akropole" Rīgā plānots atklāt šā gada 4.aprīlī. Tirdzniecības centra 170 nomnieku vidū būs modes un dzīvesstila preču veikali, kā arī dažādu pakalpojumu sniedzēji, restorāni un kafejnīcas. Tirdzniecības centrā būs arī "Maxima XXX" lielveikals, autostāvvieta 2300 automašīnām, kā arī Igaunijas kinoteātris "Apollo Kino" ar deviņām kinozālēm, tostarp divām kinorestorāna zālēm, kura izveidē tiks investēti septiņi miljoni eiro.

Tostarp kompānijā atzīmēja, ka tirdzniecības centrā "Akropole", piemēram, būs Baltijā pirmais multizīmolu veikals "Van Graaf", kā arī modes preču veikals "Oysho", apavu veikals "Deichmann" un sporta preču veikals "USC".

Tāpat ziņots, ka 6.martā Rīgas pilsētas būvvalde ekspluatācijā pieņēma tirdzniecības centra "Akropole" ēku, kas atrodas Rīgā, Maskavas ielā 257.

Vēstīts arī, ka kopējās investīcijas "Akropoles" būvniecībā bija gandrīz 180 miljonus eiro apmērā, tostarp "SEB bankas" aizdevums ir 106,5 miljonu eiro apmērā.

Tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" būvniecības ģenerāluzņēmējs ir SIA "Merks". Tirdzniecības centra ēkas tehnisko projektu izstrādājis arhitektu birojs "Sarma & Norde arhitekti", bet projekta tehnisko uzraudzību nodrošina uzņēmums SIA "Būvuzraugi LV".

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu