Eds Šīrans drīz kļūs par nekustamo īpašumu magnātu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nenoliedzami nekustamais īpašums ir ienesīgs bizness, kas prasa taktisku domāšanu un arī iespaidīgus ieguldījumus, tomēr tas nav šķērslis britu dziedātājam Edam Šīranam. Kaut arī gads ir samērā nesen iesācies, dziedātājs nekustamajos īpašumos jau ir paspējis ieguldīt 42 miljonus mārciņu, vēsta britu tabloīds “The Sun”.

Šā gada sākumā dziedātājs Eds Šīrans  iekrājumus nav taupījis un ir iegādājies 13 dzīvokļus un mājas Londonā un Safolkā, kā arī bāru un restorānu Notinghilā 42 miljonu mārciņu vērtībā.

Pagājušajā gadā Eds Šīrans kļuva par pelnošāko mūziķi pasaulē – 2018. gadā viņš iekasēja 342 miljonus mārciņu, savukārt dziedātāja nekustamo īpašumu vērtība ir mērāma 80 miljonu mārciņu vērtībā.

Šīrans arī pagājušajā gadā aktīvi investēja līdzekļus nekustamajos īpašumos – dziedātājs iegādājās “Galicia Tapas” bāru un to grasījās pārveidot par dzīvās mūzikas klubu. Tāpat 2018. gadā Šīrans sāka iespaidīgu renovāciju sev piederošam klubam un ieguva tiesības būvēt futbola laukumu.

Tabloīds “The Sun” atklāj, ka britu dziedātājs pirmo nekustamo īpašumu iegādājās 2012. gadā un nākamajos gados aizsācis nekustamo īpašumu magnāta karjeru, iegādājoties savai mājai blakusesošos īpašumus un rajonu pārsaucot par “Šīranvillu”.

“Viņš ārkārtīgi gudri rīkojas, ieguldot savus līdzekļus nekustamajā īpašumā. Turklāt fokusējoties tieši uz Londonu, kur tirgus tikai vēl aug un cenas tuvākajā nākotnē kļūs tikai augstākas,”

tabloīdam “The Sun” atklāja kāds finanšu analītiķis. “Pastāv liela iespēja, ka īrnieki nemaz neapzinās, ka viņi maksā īri pasaulslavenam dziedātājam-multimiljardierim,” atklāj eksperts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu