Jau šo ceturtdien Kalnciema kvartālā “Labestības dienas” pasākums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atklāj vasaras sezonu Kalnciema kvartālā sirsnīgā noskaņā – jau šo ceturtdien, 9. maijā norisināsies labdarības akcijas “Labestības diena” atklāšanas pasākums, kura laikā uzstāsies  etīžu teātris “Nerten”, “Sieviešu stendaps” un muzikālā apvienība “Čipsis un Dullais”.

Akcijas “Labestības dienas” atklāšanas pasākumu norisināsies Kalnciema kvartālā no plkst. 19.00 līdz 23.00. Vakara laikā uzstāsies etīžu teātris “Nerten”, “Sieviešu stendaps” un vakara nobeigumā ar muzikālu priekšnesumu pārsteigs “Čipsis un Dullais”.  Tāpat arī vakara laikā aicinām gan bērnus, gan pieaugušos piedalīties radošajās aktivitātēs  – sietspiedes darbnīcā un kulinārajā meistarklasē kopā ar Rimi šefpavāru Normundu Baranovski.

Vairāk par pasākumu meklē šeit.

Foto: Publicitātes foto

Labdarības akcija ”Labestības diena” norisinās jau trīspadsmito reizi, un aicina līdzcilvēkus ziedot vērtīgajam – palīdzēt smagi slimiem bērniem dzīvot pilnvērtīgu un laimīgu dzīvi. Šogad palīdzēsim 51 bērnam, kuru atbalstam kopā nepieciešami 123 640 eiro. Ziedot akcijai var, zvanot pa tālruni 90006486 (maksa par vienu zvanu – 1.42 eiro), Rimi veikalu ziedojumu kastītēs un portālā labestibasdiena.lv.

Tiekamies jau ceturtdien Kalnciema kvartālā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu