Portāls TVNET sāk jaunu ārpolitikas raidījumu - «Pasaule kabatā»

Toms Rātfelders
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kādus izaicinājumus nesīs mūsu attiecības ar Krieviju? Vai Tramps jau nākamgad zaudēs amatu? Kas jādara, lai Tuvajos Austrumos reiz būtu miers? Šie ir tikai daži no jautājumiem, kurus apspriedīsim portāla TVNET jaunajā ārpolitikas raidījumā - «Pasaule kabatā».

Reizi nedēļā piektdienās kopā ar ārpolitikas ekspertiem, pārzinātājiem vai arī vienkārši gudriem cilvēkiem no «tautas» apspriedīsim trīs svarīgākos pasaules notikumus, kuriem konkrētajā brīdī būtu vērts pievērst uzmanību.

Mēs saprotam, ka ārpolitika daudziem mūsu lasītājiem var likties attālāka un nezināmāka tēma, tāpēc raidījums tiks veidots ikdienišķas podkāsta sarunas formātā pie kafijas vai tējas krūzes. Vienas tēmas apspriešanai un izķidāšanai veltīsim ne ilgāk par desmit minūtēm, kas ļaus lasītājam lieki netērēt laiku un iegūt īsu, kodolīgu informāciju par interesējošo jautājumu.

Diskusijas vadīs TVNET žurnālists un politologs Toms Rātfelders, kurš portālā nodarbojas ar analītisku materiālu veidošanu pār ārpolitikas tēmām. Toms ir studējis starptautiskās attiecības Rīgas Stradiņa universitātē un Tuvo Austrumu, Centrālāzijas un Kaukāza drošību Sentendrjūsas universitātē Lielbritānijā.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Savas karjeras laikā žurnālists ir strādājis gan Latvijas Republikas Ārlietu ministrijā, gan arī praktizējies dažādos starptautiskos uzņēmumos. Iepriekš vadījis arī TVNET raidījumu «Nākamā pietura - Brisele».

Pirmo raidījumu ar žurnālistu Paulu Raudsepu par pašreizējo situāciju Moldovā, Kazahstānā un arī ANO Drošības padomes vēlēšanām vēro portālā jau piektdien!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu