Rudens klāt! Ieskaties, kādas ir šā gada karstākās tendences

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: JYSK

Klāt ir septembris - pirmais rudens mēnesis, un nu ir pienācis laiks mazliet piekārtot mājokli un iedvest tajā maigas rudens vēsmas. Lai sagatavotos tumšajam periodam un neieslīgtu rudens depresijā, ņem vērā dāņu Hygge dzīvesveida pamatvērtības, kas mājoklī radīs patīkamu un relaksētu gaisotni. Lūk, trīs jaunas tendences, kuras ir vērts ņemt vērā šogad. 

Dabas elementi interjerā

Rudenīgam izskatam mājoklī iedvesmu un motīvus meklē dabā. Lūko pēc krāsām, kas sastopamas rudenīgajās ainavās, piemēram, terakotas toņi, akmens pelēkais vai rudens lapu krāsas, un tās izmanto sava mājokļa iekārtojumā. Kā motīvus interjeram izvēlies augus vai astroloģijas detaļas, piemēram, zvaigznājus. Tāpat nebaidies no bohēmiskajiem Indijas rakstiem. 

Foto: JYSK

Industriāli pieskārieni 

Industriālisms ir ārkārtīgi populārs dizaina virziens pēdējos gados, taču tagad tas aktualizējas līdz ar vēsāka laika iestāšanos. Fokusējies uz neapstrādātiem materiāliem, apvieno metālu ar dabas elementiem, piemēram, ādu vai koku . Industriālos elementus apvieno ar dārgakmeņu toņiem - ogu violeto, tumši zilo vai zaļo.  

Foto: JYSK

Ģeometrijas spēle

Šogad rudens tendences ir atgriezušas nemirstīgo Art Deco stilu un 1930. gadu vācu avangarda virzienu Bauhaus. Minimālisma stilā ieturētu mājokli papildini ar ģeometriskiem motīviem - trijstūriem, punktiņiem, pusapļiem un kvadrātiem. Nebaidies ģeometriju ielaist sienu dekorēšanā, paklājos, spilvenos vai pat aksesuāros

Foto: JYSK
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu