Klienti var atgūt Galactico Dāvanu kartēs neiztērēto naudu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Pārtraucot Galactico aliansi, no šī gada 1. septembra izbeigta arī Galactico elektronisko produktu – Galactico Dāvanu karšu un Galactico Privilēģiju karšu – apkalpošana. Klientiem, kas nav paguvuši iztērēt Galactico Dāvanu kartes derīguma termiņa laikā, 18 mēnešu laikā pēc to derīguma termiņa beigām, ir nodrošināta iespēja lūgt Galactico Dāvanu kartes esošā atlikuma atmaksu, kas tiek veikta ar pārskaitījumu uz bankas kontu.

Ņemot vērā, ka pēc kartes derīguma termiņa beigām katra mēneša beigās no Dāvanu kartē esošā atlikuma tiek ieturēta komisijas maksa par Galactico Dāvanu kartes uzturēšanu sistēmā, klienti aicināti savlaicīgi iesniegt Galactico Dāvanu karti naudas atmaksai.

Līdzīgi arī Galactico Privilēģiju karšu lietotājiem – ja karšu derīguma termiņš pārsniedz šī gada 1. septembri, karšu lietotāji var prasīt atmaksāt savulaik klienta samaksātās maksas daļu par neizmantoto periodu, kas tiek veikta ar pārskaitījumu uz bankas kontu.

Iepriekš jau ziņots, ka no šī gada 1. septembra Galactico Dāvanu kartes un Galactico Privilēģiju programmas kartes Galactico tirdzniecības centros vairs netiks pieņemtas, tādēļ klienti tika aicināti šo karšu priekšrocības izmantot līdz 31.08.2019.

Pieteikuma iesniegšana:

Lai pieteiktu Galactico Dāvanu kartes atlikuma atmaksu vai samaksātās maksas daļas atmaksu par Galactico Privilēģiju kartes neizmantoto termiņu, klientam personīgi jāvēršas t/c Origo informācijas centrā (līdz 30.11.2019. klientu iesniegumi tiks pieņemti arī t/c Alfa un t/c Mols informācijas centros), aizpildot speciāli sagatavotu iesniegumu. Iesniegumam jāpievieno konkrētā karte un iesniedzējam jāuzrāda derīgs personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte). Klienti par atlikuma izmaksu tiks informēti 10 darbdienu laikā no iesnieguma iesniegšanas brīža, ja tas iesniegts atbilstoši norādītajām prasībām.

Klienti ar pilniem Galactico Privilēģiju programmas un Galactico Dāvanu karšu lietotāju noteikumiem (t.s. komisijas maksām) var iepazīties, kā arī var uzzināt savas Galactico Dāvanu kartes aktuālo atlikumu un atbildes uz biežāk uzdotajiem klientu jautājumiem šeit. Jautājumu gadījumā klienti aicināti rakstīt uz elektroniskā pasta adresi: info@galactico.lv vai zvanīt uz Galactico biroju pa informatīvo tālruni 67018168.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu