Vīrieši, kuri visvairāk patīk sievietēm. Runā horoskopu zīmes (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Kādi vīrieši patīk sievietēm? Tas, protams, ir ļoti grūti atbildams jautājums, taču vairums dāmu dod priekšroku stiprām personībām ar plašu un mīlošu sirdi. Astrologi ir pārliecināti, ka tieši šo Zodiaka zīmju pārstāvju raksturā ir tieši tās kvalitātes, kas var sievietēm likt "zaudēt prātu", vēsta portāls "Postimees".

Dvīņi

Komunikablie Dvīņu zīmes vīrieši ir ļoti košas un emocionālas personības, kuriem piemīt neatkārtojami dzirkstoša humora izjūta. Šie vīrieši ir apveltīti ar asu prātu un harizmu, kas, protams, piesaista daiļā dzimuma pārstāvju uzmanību.

Zem šī zvaigznāja dzimušajiem nav nepieciešams īpaši piepūlēties, lai iekarotu sieviešu sirdis. Tiesa, šīs Zodiaka zīmes vīriešiem var būt grūti uzturēt ilgtermiņa attiecības - viņi nav pārlieku lielā sajūsmā par ģimenes saistībām, taču tad, ja viņam radīsies sajūta, ka jaunais statuss neierobežo viņa brīvo garu, Dvīņu zīmes vīrietis var kļūt par lielisku vīru.

Svari

Sievietes parasti Svaru zīmes pārstāvjos iemīlas lēni, taču pamatīgi. Sākotnēji šie vīrieši var šķist vienkārši jauki, taču ar laiku viņi izrāda arvien jaunas un jaunas savas personības labās puses. Svaru zīmes vīrieši ir gandrīz neatvairāmi gandrīz visām Zodiaka sievietēm.

Zem šī zvaigznāja dzimušie ir apveltīti ar stingu mugurkaulu, tajā pašā laikā nezaudējot spēju iziet uz kompromisu. Šie vīrieši ir kārtīgi un sabiedriski, un vienmēr būs gatavi palīdzēt kādam, kas nonācis nelaimē. Svaru zīmē dzimušie labi jūt savas partneres vēlmes un ir ļoti romantiski dzīvesbiedri.

Strēlnieks

Piedzīvojumus mīlošie Strēlnieku zīmes pārstāvji ir apveltīti ar spēcīgu harizmu, kā arī erudītu prātu un smalku humora izjūtu, tādēļ sievietei ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvi pilnīgi nekad nebūs garlaicīgi. Lai arī zem šī zvaigznāja dzimušie var brīžiem šķist pārāk ekscentriski, tie tomēr raisa interesi lielākajā daļā sieviešu.

Strēlnieka zīmē dzimušie ir lieliski psihologi un ļoti labi jūt, kā atrast ceļu līdz jebkuras dāmas sirdij. Lai arī šajā vīrietī iemīlēsies ne viena vien sieviete, ar viņu ilgstoši būt kopā spēs tikai ļoti stipra rakstura īpašniece.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir dāsnākie no visa Zodiaka pārstāvjiem. Sievietes dievina Zivs zīmes vīriešus, jo viņi vienmēr ir gatavi dot - runa nav tikai par dzīves materiālo pusi, bet arī emocionālo. Šis vīrietis ir gatavs savai dāmai veltīt daudz laika un uzmanības, kas, protams, padara viņu ļoti iekārojamu sieviešu acīs.

Šie ūdens stihijas pārstāvji ir ļoti romantiski un mīloši, turklāt nebeidz patīkami pārsteigt savas partneres arī pēc vairākiem kopdzīves gadiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu