Ludzas novadā likvidē nelikumīgu degvielas glabātavu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: LETA

Aizvadītajā nedēļā Ludzas novada Istras pagastā likvidēta nelikumīga degvielas glabātava, konfiscējot ievērojamu apmēru dīzeļdegvielas, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki, ierodoties kādā privātmājā, konstatējuši, ka nekustamajam īpašumam piederošajā teritorijā tiek glabāts šķidrums ar dīzeļdegvielai raksturīgu smaku. Kopumā apskates laikā tika konfiscēti apmēram 3000 litri šķidruma, kas visdrīzāk ir dīzeļdegviela.

Tāpat īpašumā atrasti tabakas izstrādājumi bez Latvijas akcīzes marķējuma nelielā apjomā.

Turpat notikuma vietā aizturēts arī iespējamais vainīgais - 1970.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem pārkāpumiem.

Sākts kriminālprocess, izmeklēšana turpinās. Lai noteiktu precīzu konfiscēto šķidrumu daudzumu un sastāvu, nozīmētas ekspertīzes.

Policijā atgādina, ka par naftas produktu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu