Koks interjerā: pārdošanā nonākusi neparasta māja Salacgrīvā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Salacgrīvas novada Liepupē, jūras krastā atrodas īpašums ar romantisku nosaukumu "Naktsvijoles". Kur vien veras acu skatiens - visur zaļums, mežs, svaigs gaiss un dabīga koka smarža iekštelpās, jūras tuvums ar elpu aizraujošiem skatiem visos gadalaikos - tā īsumā var raksturot sajūtas, kas pārņem kaut uz mirkli viesojoties skaistajā piejūras īpašumā.

Īpašums ar mājīgo interjeru sastāv no plaša zemes gabala ar mežu 10.6 ha platībā, mājīgas un pilnībā aprīkotas dzīvojamās mājas ar kopējo platību 346.8 m2, kā arī 39.5 m2 plaša viesu nama.

Vēl īpašumā ietilpst arī stiklota lapene, tējas namiņs un praktiskas saimniecības ēkas, kopējai ēku platībai sasniedzot 494.6 m2. 

Foto: city24.lv

Īpašums atrodas labiekārtotā un apzaļumotā teritorijā, kurā izveidota šarmanta atpūtas zona ar dīķi un skaistu pagalmu, ko rotā apstādījumi un ziedi, radot sajūtu, ka katra nianse (soliņš, dekoratīvs akmens vai putnu būris) pagalmā ir kā radīta un sarūpēta tieši šim īpašumam.

Šīs būs ideālās mājas tiem, kas vēlas atpūsties no straujā pilsētas dzīves ritma, kam patīk saimniekot ar vērienu un kā darba augļus izbaudīt skaistas dabas ainavas savā pagalmā, un baudot jūras tuvuma sniegtās atpūtas iespējas. 

Informāciju par mājokli meklē šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu