Pircēja meklējumos: apbrīnojami īpašumi Latvijā (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Nenoliedzami, ka tikpat īpašam, cik īpašas ir šīs mājas, jābūt arī to pircējam. Viena par otru atšķirīgākas un savos apjomos iespaidīgākas - visticamāk, kādu no šīm mājām esi redzējis savām acīm vai esi dzirdējis tās apspriežam  publiskajā telpā.

Māja ar skaistāko skatu Latvijā

Kurš gan savu reizi nav devies uz Siguldu baudīt rudens burvību? Šis ir īpašums, kas, iespējams, katru mīļu dienu ļauj baudīt labākos skatus uz Gaujas senleju un Turaidas pili, neizejot pa mājas ārdurvīm.

Foto: city24.lv

Kā no nākotnes

Vairāk par ekskluzīvo atrašanās vietu Ķīšezera krastā, māja uzmanību piesaista ar savu neparasto un futūristisko dizainu.

Daudz gaismas, plašuma un nekā lieka, kas traucētu baudīt īpašā nama priekšrocības.  

Foto: city24.lv

Lieldienu sala

"Lieldienu sala" ir brīvdienu māja Kaltenē, unikālā vietā - uz īpaši radītas salas Rīgas jūras līcī. Nu jau desmit gadus tā ir uzskatīta par vienu no ievērojamākajiem modernās arhitektūras paraugiem pasaulē, ko apliecina dažādas starptautiskas arhitektūras un dizaina balvas.

Uz salas apvienoti mūsdienu komforta augstākie standarti - te, piemēram, ir privāta sezonas jahtu piestātne un helikoptera nolaišanās laukums. 

Foto: city24.lv

Klasisko vērtību cienītājiem

Šī ir viena no mājām, kuru vēl droši var saukt par klasiskā stila šedevru, ko nav skāris skandināvu stila bums. 

Greznas misiņa margu kāpnes, viesistaba ar kamīnu, dekoratīvas arkas un kolonnas, īpašas, pēc pasūtījuma darinātas mēbeles un interjera priekšmeti - tas viss ir pieejams iespaidīgajā namā, akcentējot tā ekskluzīvo un izsmalcināto stilu. 

Foto: city24.lv

Doles salas pils

Atliek vien minēt, kādu domu un ideju, šo pilij līdzīgo namu būvējot, ir vēlējies īstenot tā autors, taču viens ir skaidrs - māja izdevusies visnotaļ atšķirīga no vairuma privātmāju un villu, ko esam ieraduši redzēt. 

Starp citu, mājai ir sava krasta josla un teritorijā ir dīķis, kur mājo karpas un vēži.  

Foto: city24.lv

Modra Ģelža projekts

"Viens no arhitekta Modra Ģelža pēdējiem veikumiem - privātmāja Rīgā, Mežaparkā. Tā ieņem īpašu vietu meistara dzīvē, jo kļuva par priekšpēdējo darbu arhitekta paša autorizētajā darbu sarakstā", pauž īpašuma pārdevēji.

Foto: city24.lv
Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu