Interneta veikals: Šogad Valentīndienas svētkos aktuālākie pirkumi ir preces kaķiem (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kaķis. Ilustratīvs attēls.
Kaķis. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Šogad Valentīndienas svētkos aktuālākie pirkumi interneta veikalā "220.lv" ir preces kaķiem, liecina "220.lv" šīs nedēļas pārdošanas dati.

Tāpat cilvēki vairumā iegādājas smaržas un viedos putekļsūcējus.

Savukārt Igaunijā pirktāko preču sarakstā ierindojušās sveces un rozes, savukārt Lietuvā - kafijas krūzes.  

"220.lv" mārketinga menedžeres Līgas Bubko par Valentīndienas pirktākajām precēm atzīmēja, ka mīlestības svētku nedēļā novērotas jaunas tendences Latvijas pircēju paradumos, kurām raksturīgs praktiskums. 

"Neierasti ikgadējiem mīlestības dienas pirkumiem, šogad līderu pozīcijās izvirzījušies pirkumi kaķiem, no "Top 100" pirktākajām precēm pavirzoties uz "Top 10" augšgalu. Tiesa gan, tradicionālās smaržas seko uzreiz aiz mājas mīluļiem paredzētajiem pirkumiem, savukārt pēc tam pirktāko preču sarakstā ir roboti - putekļu sūcēji, veļas mašīnas un viedās aproces," stāstīja Bubko.

Viņa piebilda, ka pērn Valentīndienas nedēļā pirktākās preces visās trīs Baltijas valstīs bija kafija, smaržas, un kosmētika.  

TVNET jau ziņoja, ka "220.lv" pārvaldītājs "Pigu Latvia" aizvadītajā finanšu gadā, kas ir laikā no 2018.gada 1.aprīļa līdz 2019.gada 31.martam, strādāja ar 24,849 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 16,4% mazāk nekā gadu iepriekš, bet zaudējumi saruka divas reizes un bija 668 801 eiro.

Kompānija reģistrēta 2005.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 1,736 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Lietuvā reģistrētā kompānija "Pigu".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu