Šodien Latvijā ieradīsies repatrianti no Oslo, Amsterdamas un Frankfurtes (10)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" šodien izpildīs repatriācijas reisus Baltijas valstspiederīgo atgādāšanai no Oslo Norvēģijā, Amsterdamas Nīderlandē un Frankfurtes Vācijā, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā.

Reiss "BT1160" no Oslo izlidos plkst.14.10 un nolaidīsies Rīgas lidostā plkst.16.45, reiss "BT1620" no Amsterdamas izlidos plkst.14.20 un ieradīsies Rīgā plkst.17.35, savukārt reiss "BT1246" no Frankfurtes izlidos plkst.15.10 un nolaidīsies plkst.18.25.

Pirms tam "airBaltic" veiks lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, Oslo un Frankfurti. Tie izlidos no Rīgas lidostas attiecīgi plkst.11, 11.25 un 11.50.

Ar reisu uz Nīderlandi var izceļot tikai Nīderlandes pilsoņi un personas ar šīs valsts sociālās apdrošināšanas numuru, savukārt tranzīta pasažieriem jāspēj pierādīt tālākceļš ar aviobiļeti vai citu transporta biļeti.

Arī ar reisu uz Vāciju drīkst doties tikai Vācijas pilsoņi un ārvalstnieki ar pastāvīgo dzīvesvietu Vācijā. Pēc ierašanās Vācijā obligāti ievērojama 14 dienu karantīna. Tranzīta pasažieriem jāspēj uzrādīt biļetes tālākceļam, un viņi var tikt lūgti nepamest lidostas tranzīta zonu līdz nākamajam reisam.

Kā ziņots, reisu Rīga-Oslo varēs izmantot arī Latvijas uzņēmumu darbinieki, kuriem jādodas komandējumā uz Norvēģiju.

Rezervēt biļetes šiem lidojumiem ir iespējams, zvanot uz "airBaltic" zvanu centru pa īpaši izveidotu tālruni +371 67207771. Lidsabiedrība lūdz ņemt vērā, ka, veicot rezervāciju pa telefonu, pasažieriem būs nepieciešams sniegt un apstiprināt savu pases informāciju. Tiem, kuri vēlas ceļot no Rīgas, jābūt atļaujai iebraukt attiecīgajā valstī.

"airBaltic" aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas Rīga E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

Pašreiz "airBaltic" turpina piedāvāt tās klientiem čarterlidojumus un kravu lidojumus, kurus iespējams pieteikt uzņēmuma mājaslapā.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu