Valdis Koks atstājis darbu būvfirmu "Rere grupa" un "Rere būve" valdēs (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Darbu būvfirmu "Rere grupa" un "Rere būve" valdēs atstājis Valdis Koks, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Rere būve" Koks ieņēma valdes priekšsēdētāja amatu, bet "Rere grupa" - valdes locekļa amatu.

Uzņēmuma "Rere būve" vienīgā valdes locekļa amatu turpmāk ieņems Edgars Vēveris, bet "Rere grupa" valdē darbu turpina valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš un valdes locekļi Ervīns Koncevičs, Aleksandrs Kalniņš un Vjačeslavs Voropajevs.

Āboltiņš-Āboliņš aģentūrai LETA sacīja, ka "Rere" grupas uzņēmumos Koks ir strādājis jau 19 gadus un tagad nolēmis pievērsties citiem izaicinājumiem.

""Rere grupa" izsaka lielu pateicību Kokam, vienam no pieredzējušākajiem "Rere" projektu vadītājiem un līdzšinējam "Rere būves" valdes priekšsēdētājam. Koks pieņēmis lēmumu sekot jauniem profesionāliem izaicinājumiem, un šo lēmumu "Rere grupa pilnībā respektē. Koks daudz devis "Rere" izaugsmei, par ko esam viņam pateicīgi. Nākotnē potenciāli redzam labas sadarbības iespējas dažādos būvniecības projektos jau jaunā kapacitātē," piebilda Āboltiņš-Āboliņš.

Jautāts, vai Koka vietā plānots iecelt jaunu valdes locekli arī uzņēmumā "Rere grupa", Āboltiņš-Āboliņš sacīja, ka līdz šim "Rere grupa" valdē strādājuši visu grupas uzņēmumu valdes priekšsēdētāji, taču tagad tiek domāts, vai tas ir nepieciešams un, iespējams, ka darbs tiks efektivizēts, samazinot valdi.

"Rere būve" reģistrēta 2014.gadā, un ir "Rere grupas" uzņēmums, kas nodarbojas ar pilna cikla būvniecību, rekonstrukciju un restaurāciju. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir AS "Rere grupa".

2018.gadā "Rere būve" apgrozījums bija 45,854 miljoni eiro un uzņēmums strādāja ar zaudējumiem 432 159 eiro apmērā. Uzņēmuma finanšu dati par 2019.gadu vēl nav publiskoti.

"Rere grupa" 2018.gadā strādāja ar 2,308 miljonu eiro apgrozījumu un cieta 1,146 miljonu eiro zaudējumus, liecina ""Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma finanšu dati par 2019.gadu vēl nav publiskoti.

Pilna cikla projektēšanas un būvniecības pakalpojumu uzņēmumu grupā "Rere grupa" ietilpst uzņēmumi "Rere būve", "Rere vide" un "Rere meistari".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu