ArmorAll aksesuāri - palīgs pašapkalpošanās automazgātavā

CopyLinkedIn Draugiem X
Auto mazgāšanas aksesuāri
Auto mazgāšanas aksesuāri Foto: Publicitātes foto

Silikona slotiņa liekā ūdens notraukšanai ir tikai viens no piemēriem.

ArmorAll zīmols vairāk pazīstams kā autokosmētikas salvešu ražotājs, turklāt ar šīm salvetēm var ērti notīrīt ne tikai stiklus vai paneli, bet pat visu automašīnu. Šim nolūkam ArmorAll ražo sevišķi lielas tīrāmās salvetes. Taču ArmorAll plauktos atrodamas arī citas, turklāt vairākkārt izmantojamas preces ne vien automašīnu, bet arī laivu, motociklu, velosipēdu, kemperu un pat iekārtu kopšanai.

Pašapkalpošanās automazgātavas patlaban bauda milzu popularitāti. Vairums autovadītāju tās atstāj tūlīt pēc auto nomazgāšanas, citi turpretim pabeidz procesu turpat stāvlaukumā, izmantojot papīra dvieļus. Šis ir īstais brīdis ArmorAll silikona slotiņas uznācienam. Patiesībā tā ir drīzāk mīksta materiāla lāpstiņa, kas pielāgojas virsbūves formai, tāpēc ir daudz labāk piemērota liekā ūdens noslaucīšanai pirms pilnīgas nosusināšanas.

Foto: Publicitātes foto

"Makaronu" birste pret kukaiņiem

ArmorAll aksesuāru klāstā atrodami arī ierastie palīglīdzekļi automašīnu mazgāšanai mājas apstākļos, tostarp lielizmēra jeb Jumbo sūklis un speciāla birste lieto disku tīrīšanai Luxury Alloy Wheel Brush. Tās forma un saru materiāls izstrādāts īpaši vieglmetāla disku kopšanai un attīrīšanai no bremžu uzliku putekļiem. Īsts ArmorAll hits ir bārkstainais jeb "makaronu" cimds dažādu virsmu mazgāšanai. Tīklotā pamatne noder netīrumu beršanai, savukārt makaroniem līdzīgās bārkstis novāc tos, saudzējot virsmu. Vasaras mēnešos var noderēt īpašais sūklis kukaiņu traipu tīrīšanai ArmorAll Bug & Tar Shifter Pad. To gan ieteicams lietot kopā ar atbilstošu autoķīmiju, piemēram, kukaiņu un darvas noņēmēju.  

Foto: Publicitātes foto

Mikrošķiedra: viena drāna, tūkstoš funkciju

Vairāki ArmorAll izstrādājumi pielietojami pat mājsaimniecībā. Lielisks piemērs ir visiem zināmās mikrošķiedras lupatiņas. Līdzīgi mājsaimniecības analogiem, ArmorAll tās ražo iepakojumā pa trim. Lupatiņas ražotas no izturīga poliestera, kas notīra, un mīksta poliamīda, kas noņem mitrumu un netīrumus, neskrāpējot virsmu. Tāpēc tās piemērotas arī ar automašīnām nekādi nesaistītu virsmu, piemēram, tāfeļu slaucīšanai. ArmorAll lupatiņas, protams, ir mazgājamas veļasmašīnā. Plašam lietojumam ArmorAll rekomendē All Purpose Cloth "mikrošķiedru", ko par pāris eiro var nopirkt arī pa vienai un atkārtoti likt lietā fototehnikas, instrumentu, multimediju iekārtu un pat mēbeļu kopšanā.

Foto: Publicitātes foto

Materiāls tapis sadarbībā ar Getz Nordic

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu