"VEXOil Bunkering" izbeigts maksātnespējas process

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa izbeigusi kuģu bunkurēšanas pakalpojumu sniedzēja SIA "VEXOil Bunkering" maksātnespējas procesu, liecina informācija Maksātnespējas reģistrā.

Kompānijai maksātnespējas process izbeigts piektdien, 4.decembrī, jo ir izpildīts kreditoru prasījumu segšanas plāns.

Vienlaikus, pēc Valsts ieņēmumu dienesta (VID) datiem, "VEXOil Bunkering" joprojām ir viens no lielākajiem nodokļu parādniekiem - 2020.gada 7.decembrī "VEXOil Bunkering" bija VID administrēto nodokļu parāds 39,256 miljonu eiro apmērā. VID gan atzīmē, ka precīzu informāciju par nodokļu nomaksas stāvokli nevar sniegt, jo nodokļu maksātājs nav iesniedzis visas deklarācijas, kuras šo situāciju var ietekmēt.

Tiesa "VEXOil Bunkering" pasludināja par maksātnespējīgu 2019.gada 31.janvārī. Sākotnēji kompānijas maksātnespējas procesa administratore bija Ērika Birnīte, bet kopš šā gada februāra vidus "VEXOil Bunkering" maksātnespējas procesa administratore bija Gunita Pikmane.

Kompānija "VEXOil Bunkering" reģistrēta 2001.gadā, un tās pamatkapitāls ir 853 706 eiro. Kompānijas īpašnieki ir Dmitrijs Čebotarjovs (80%) un Reinis Inkēns (20%). "VEXOil Bunkering" apgrozījums 2017.gadā bija 1,604 miljoni eiro, bet kompānijās peļņa bija 584 976 eiro, savukārt 2018. un 2019.gada pārskati nav publiskoti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu