Lai dzīvo zīmētprieks! TVNET Ziemassvētku akcija: "Par drošiem svētkiem!"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

Starp neskaitāmajiem ziņu virsrakstiem, nebeidzamo kņadu un šķietamo bezpalīdzības sajūtu, kas pārņēmusi tik daudzus no mums, ir viegli aizmirst, ka pienācis pats gaišākais gada laiks – Ziemassvētki. Lai gan Ziemassvētku atzīmēšana šogad nenoritēs kā parasti, TVNET sadarbībā ar māksliniekiem no visas Latvijas piedāvā nodarbi, kas būs lielisks papildinājums Ziemassvētku aktivitātēm.

Mākslinieku zīmējumus lejupielādē šeit: AKCIJAS "PAR DROŠIEM SVĒTKIEM" MĀKSLINIEKU DARBI

Akcijas “Par drošiem svētkiem” ietvaros aicinām saviem lasītājiem palikt mājās un nodoties zīmētpriekam ģimenes lokā!

Noskatoties uz Covid-19 nerimstošo izplatību Latvijā, TVNET apzinās savu uzdevumu aicināt cilvēkus svētkus pavadīt mājās un nedot vīrusam iespēju izplesties vēl tālāk. Tā kā sēdēšana ap eglīti plašajā ģimenes lokā ar vecvecākiem šogad izpaliks un cītīgi rūpēto dāvanu nodošana draugiem būs jāuztic vecītim – kurjeram, TVNET aicina cilvēkus nezaudēt svētku garu, bet gan censties to rast sevī un sev pašos tuvākajos.

Aktivitāšu piedāvājums “Par drošiem svētkiem” piedāvā lasītājiem iespēju baudīt mākslinieku radītos zīmējumus un piedalīties to izkrāsošanā. Mūsu krāsojamā grāmata sastāv no vairākām unikālām ilustrācijām, kuras talantīgi Latvijas mākslinieki sarūpējuši jūsu un mūsu svētku izdaiļošanai.

TVNET komanda aicina jūs mums pievienoties un rast īpašo svētku sajūtu ar zīmuļiem, krītiņiem un flomasteriem! Būsim kopā domās un caur mākslu!

Iepazīsties ar akcijas māksliniekiem!

KIWIE

Foto: Publicitātes foto

KIWIE ir viens no pirmajiem ielu māksliniekiem Latvijā, kurš savu māksliniecisko stilu balsta uz viena konkrēta tēla, Kiwie briesmoņa, daudzveidīgu atkārtošanu, gūstot atpazīstamību starp māksliniekiem ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs. KIWIE laikmetīgās mākslas bļodā sajauc ielu mākslu ar produktu, grafikas un modes dizainu. Jautrais, bieži smaidīgais dzīvnieciņš uz sienām un ielām visā pasaulē ir dzīvs kopš 2005. gada.  

Ričards Znutiņš-Znutāns

Foto: Publicitātes foto

Mani sauc Ričards Znutiņš-Znutāns un esmu ilustrators no Rīgas Latvijas. Mans mērķis ir radīt enerģisku un spilgtu vīziju darbiem, kas liek cilvēkiem pasmaidīt.

Lauma Lāsma Gruzniņa

Foto: Publicitātes foto

Esmu cilvēks ar radošu domāšanu, un veids kā es reizēm izsaku savu viedokli un domas - uzzīmējot tās. Šobrīd ir īpaši būtiski ievērot noteikumus, lai visi kopā varam pārvarēt grūtības un atbrīvoties no pandēmijas. Un šie zīmējumi ir veids, kā pavadīt laiku mājās - nepulcējoties un neizaicinot likteni.

Līva Eihmane

Foto: Publicitātes foto

Ilustratore, bērnu grāmatas “Puiku alfabēts” ilustrāciju un stāstu autore. Līva ar aizrautību zīmē un raksta kopš bērnības, bet vienmēr tas bijis tikai vaļasprieks līdz brīdim, kad ģimenē ienāca otrais mazulis. Pēdējo nepilnu 4 gadu laikā zīmēšana ir kļuvusi ne tikai par veidu, kā rast jaunus spēkus ikdienas dzīvei mājās, bet arī par patstāvīgu darbu, realizējot dažādus projektus gan lieliem, gan maziem uzņēmumiem.

VOUR

Foto: Publicitātes foto

Rīdzinieks VOUR aktīvi darbojas kopš 2011. gada nogales, savos darbos apvienojot grafiti burtu zīmēšanas manieri un ielu mākslas plašāku komunikāciju ar sabiedrību.

Viņa darbus raksturo ģeometrisks, ilustratīvs stils un harmoniska toņu izvēle, ar vien vairāk atsakoties no izteiktām kontūrlīnijām. Tēlu telpiskā iedaba palīdz tiem nereti arī pārtapt par trīsdimensionāliem objektiem.

Saturiski, savukārt, autors savos darbos reaģē uz dažādām aktualitātēm interneta , jauniešu un populārajā kultūrā. Ilustrēto situāciju pamatā parasti tiek izmantoti gan teicieni, gan citāti kas paspilgtina autora sarkastisko un ironisko pasaules redzējumu.

VOUR mērķis ir paplašināt līdz šim pieņemtās grafiti robežas, savu parakstu pilsētvidē atstājot ne tikai ar aerosola krāsas palīdzību, bet gan izmantojot visdažādākos medijus un izteiksmes līdzekļus. Savu pašdarbību pats autors mēdz saukt par "laikmetīgo vandālismu".

Instagram - https://www.instagram.com/worst.project.ever/

Mākslinieku zīmējumus lejupielādē šeit: AKCIJAS "PAR DROŠIEM SVĒTKIEM" MĀKSLINIEKU DARBI

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu