Turpina pieaugt pārtikas pirkumu apjoms internetā ar piegādi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Pārtikas un ikdienas preču interneta veikals "Barbora" visu decembri dienas laikā visās trīs Baltijas valstīs izpilda vairāk nekā 11 000 pasūtījumu, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Uzņēmuma vadītājs Andrjus Mikalausks stāsta, ka kopš nedēļas nogales apjomi turpina pieaugt.

"Strādājam maksimālajā režīmā, lai apmierinātu klientu strauji augušo pieprasījumu, un būtiski, ka mūsu kapacitāte tagad ļauj izpildīt ievērojami vairāk pasūtījumu nekā pirmā karantīnas viļņa laikā. Mēs tam sākām gatavoties jau no rudens, kad izveidojām jaunus preču komplektēšanas centrus un pieņēmām darbā vairākus simtus cilvēku," pavēstīja Mikalausks.

Internetveikala vadītājs klientiem patlaban iesaka plānot pirkumus nedēļai vai vismaz vairākām dienām uz priekšu un vienā reizē iepirkt visu nepieciešamo ilgākam laikam. Tomēr, ja ir vēlme pasūtījumu saņemt ātrāk, iedzīvotāji ir aicināti izvēlēties arī citus preču saņemšanas veidus kā "Drive in" preču saņemšanu automašīnā, preču saņemšanu piegādes punktos Rīgā un tās tuvējā apkārtnē vai arī iepirkties "Barbora Express", saņemot pasūtījumu 32 punktos visā Latvijā, kā arī galvaspilsētā.

"Dienas gaitā sekojam līdzi pasūtījumu kustībai un iespēju robežās cenšamies vēl vairāk palielināt nogādāto pasūtījumu skaitu, tāpēc katru dienu piedāvājam klientiem brīvus papildu laikus tās pašas vai nākamās dienas piegādēm," piebilda internetveikala vadītājs.

Jau ziņots, ka "Barbora.lv" pārvaldošā uzņēmuma "Patrika" apgrozījums pagājušajā gadā bija 1,763 miljoni eiro, kas ir par 64,9% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi pieauga gandrīz divas reizes un bija 1,159 miljoni eiro.

"Barbora.lv" internetveikalā piedāvā mazumtirgotāja "Maxima Latvija" preces. "Barbora.lv" ir daļa no uzņēmuma "Radas", kas Lietuvā pārvalda interneta veikalu "Barbora". Uzņēmuma "Radas" pamatnodarbošanās ir elektroniskās tirdzniecības risinājumu radīšana un īstenošana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu