Epidemioloģiskā situācija pasliktinās, bet "Ryanair" nāk klajā ar ļoti optimistisku prognozi (3)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Neraugoties uz saslimstības pieaugumu vairākās Eiropas valstīs un arvien skaļākajiem brīdinājumiem par Covid-19 izplatības trešo vilni, aviokompānija “Ryanair” ir pārliecināta, ka Eiropā aviācija atdzīvosies ļoti ātri un vasarā būs lidojumi starp vairākiem galamērķiem, vēsta Somijas sabiedriskais medijs YLE.

Zemo cenu aviokompānija “Ryanair” prognozē, ka aviopārvadājumi Eiropas Savienībā ļoti strauji spēs atgūties jau šā gada vasarā.

“Mēs ceram, ka periodā no jūnija līdz septembrim mums būs iespējams veikt lidojumus jau 60% – 70% apmērā no mūsu maksimālās kapacitātes,” paziņoja lidsabiedrības “Ryanair” direktors Maikls O’Līrijs.

Viņš arī pauda, ka lidsabiedrība līdz šī gada beigām plāno veikt 80% - 90% no lidojumiem, ko “Ryanair” veica 2019. gada beigās – vēl pirms pandēmijas sākuma.

Tomēr pašlaik situācija neizskatās tik optimistiska, kā vēlētos lidsabiedrība. 2021. gada februārī “Ryanair” izpildīja vien 6% no lidojumiem, salīdzinot ar gadu iepriekš. Tāpat februārī pārvadāti aptuveni 500 000 pasažieru, salīdzinot ar aptuveni 10 miljoniem ceļotāju iepriekšējā gadā.

Statistika liecina, ka pašlaik faktiski visās Eiropas Savienības valstīs, izņemot Spāniju, Portugāli, Īriju, un arī Latviju, saslimstības rādītāji atkal palielinās.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu