Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sekss ir labs: Latvijas draiskuļu populārāko seksa rotaļlietu TOP5

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Ieskandinot seksa atkusni, “Čikāgas piecīši” jau septiņdesmitajos dziedāja par to, ka sekss ir labs. Kopš tiem tālajiem laikiem Latvijas iedzīvotāji savos uzskatos ir kļuvuši brīvāki un zinošāki, sekojot pasaules piemēram un palagu dančus aizvien biežāk atsvaidzinot ar dažādām seksa rotaļlietām.

Kādas tad ir pašmāju daiļavu un bāleliņu iecienītākās mantiņas seksa dzīves dažādošanai, uzzināsim TOP5, kurš sastādīts sadarbībā ar lielāko intīmpreču veikalu Baltijā “SuperStar”.

1. Pāru vibators "We-Vibe Unite"

Foto: Publicitātes foto

Pāru vibrators jeb "pakaviņš" ir paredzēts, lai vienlaicīgi stimulētu klitoru, G-punktu un paralēli būtu iespējama arī vaginālā penetrācija. Viens no atzariem tiek ievietots makstī, bet otrs paliek ārpusē pāri kaunuma lūpām. Makstī ievienojamais atzars ir veidots plakans, lai netraucētu partnerim ievadīt locekli.

"We-Vibe Unite" dizains ir komfortabls un piedāvā hands-free klitora stimulāciju. Tas ir ērti ievietojams un stabili paliek vietā arī tad, ja partneri maina pozas.

2. "Womanizer Premium"

Foto: Publicitātes foto

Jau kopš 2014. gada bezkontakta klitora stimulators "Womanizer" ir pasaulē populārākā rotaļlieta sievietes baudai. Nu to ir iepazinuši un novērtējuši arī pircēji Latvijā. Mantiņas unikalitāte slēpjas īpašā tehnoloģijā "Air Pleasure" – ar divvirzienu gaisa plūsmu tiek stimulēts klitors, to viegli iesūcot, atlaižot un ļaujot sievietei sasniegt orgasmu jau pāris minūtēs.

Gaumīga un estētiski pievilcīga, šī rotaļlieta “apdāvināta” ar nevainojamu funkcionalitāti un ērtumu. Pārdomāts dizains ir papildināts ar divām būtiskām iespējām, kas izceļ "Womanizer Premium" tā priekšteču un līdzgaitnieku vidū - tas ir autopilots un viedklusums (Smart Silence).

3. Fun Factory dubultais vibrators "Miss Bi"

Foto: Publicitātes foto

Multifinkcionālais vibrators, jeb "zaķītis" ir paredzēts vienlaicīgai vaginālai un klitorālai stimulācijai. Pie sava nosaukuma mantiņa tikusi, pateicoties formai, jo pirmajiem modeļiem klitorālās stimulācijas daļa tika veidota zaķa ausu formā. Mūsdienīgākām rotaļlietām šī daļa vairāk līdzinās nelielai astītei vai plaukstai, kas aptver klitora zonu.

"Miss Bi" vibrators apvieno maigu klitora stimulāciju ar paaugstinātām vibrācijām G-punkta zonā. Mantņas forma ir gana elastīga un precīzi pielāgota sievietes baudas anatomijai. Divi atsevišķi regulējami motori garantē baudas virsotņu sasniegšanu: ieliektais gals masē G-punktu, kad ir pilnībā ievietots, savukārt elastīgais un platais pagarinājums kairina klitoru un kaunuma lūpas.

4. Lovense "Lush 2 Wearable Bullet" vibroola

Foto: Publicitātes foto

Vibroolas paredzēts ievietot sievietes makstī, savukārt partneris no tuvāka vai tālāka attāluma var kontrolēt mantiņas jaudas režīmus ar pulti vai telefonā lejupielādētu aplikāciju. Ar lietotni vadāmās vibroolas var lietot kopā ar partneri, kurš atrodas kaut aiz trejdeviņiem kalniem un jūrām – vadību nododot viņa rokās un ļaujoties baudai!

"Lush 2" ir populārās tālvadības vibroolas uzlabotais modelis - klusa un kompakta rotaļlieta, kas dāvās bagātīgās emocijas un intensīvu stimulāciju. Pārdomāts dizains un funkcionalitāte balstīta uz apkopotiem lietotāju ieteikumiem. Jaudīgais rotaļlietas motors ir paslēpts samtaini maigā un ķermenim draudzīga materiāla apvalkā. Ar mobilās aplikācijas vai Apple viedpulksteņa palīdzību mantiņa sniegs visplašākās baudas iespējas: var izmantot ieprogrammētus un vēl vairāk lējuplādējamus vibrācijas režīmus, kā arī veidot, saglabāt un dalīties ar lietotāja izveidotiem vibrācijas ritmiem.

5. Klitora krēms "Shunga Female Orgasm"

Foto: Publicitātes foto

​Bieži nākas dzirdēt maldīgu pieņēmumu, ka kārtīgs mačo uz burvju mājienu jebkuru sievieti var padarīt miklu un gatavu seksam. Šāda vīriešu pārliecība nereti rezultējas dzimumakta laikā gūtās mikrotraumās un nebaudāmā seksā – sieviete nespēj sasniegt orgasmu un pienācīgi izbaudīt mīlas rotaļas. Svarīgi ir mīlas rotaļu laikā izmantot intīmo kosmētiku, izvēlēties katrai seksa aktivitātei piemērotāko.

Uzklājot krēmu "Shunga Female Orgasm" uz klitora zonas un maigi iemasējot to, ir iespējams atklāt pavisam jaunas sajūtas, kas vainagosies ar vēl iepriekš neizjustām baudas virsotnēm.

Kā iegādāties seksa rotaļlietas ērti un diskrēti?

“SuperStar” ir lielākais intīmpreču veikals Baltijā. Tā sortimentā, kurš aplūkojams šeit, ir vairāk nekā 20 000 intīmpreces no pasaules vadošajiem seksa rotaļlietu ražotājiem par ļoti draudzīgām cenām. Veikalā ir pieejamas tikai kvalitatīvākās un pasaulē populārākās intīmpreces. Daudzveidīgajā klāstā ko savai gaumei piemērotu varēs atrast gan iesācēji, kas vēl tikai vēlas iepazīt intīmo rotaļu sniegtās baudas iespējas, gan izsmalcināti lietpratēji, turklāt plašais preču sortiments katru nedēļu tiek papildināts.

Foto: Shutterstock

Pirkumus iespējams veikt gan tiešsaistē, gan veiklā, izvēloties sev ērtāko apmaksas veidu: bankas karti, smart ID vai skaidru naudu. Visiem pasūtījumiem no 30 eiro tiek nodrošināta bezmaksas piegāde. Lai iepirkšanās būtu vēl patīkamāka, izmantojot kodu LOVE20, ir iespējams iegūt 20% atlaidi pirkumam. Pircējiem jāņem vērā, ka atlaides nesummējas!

Rūpējoties par pircēju ērtību un diskrētu iepirkšanos, virs veikala ieejas nav uzstādīta uzkrītoša izkārtne, ļaujot klientiem vērt veikala durvis bez lieka mulsuma. Ieeja atrodas ēkas labajā pusē un atpazīstama pēc zilām stikla durvīm. Pie veikala ir ērta bezmaksas autostāvvieta. Ja klients vēlas īpaši sargāt savu anonimitāti, telefoniski sazinoties, ir iespējams pieteikties individuālam veikala apmeklējumam arī pēc darba laika beigām, kad veikals tiek slēgts citiem pircējiem.

"SuperStar" veikala adrese: Gunāra Astras iela 8, Rīga.

Darba laiks: no pirmdienas līdz piektdienai no pulksten 9 līdz 18.

Telefons saziņai: 23880515

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu