Sirms vīrs iekuļas nepatikšanās, mēģinot nozagt bruģi "kāpostu skābēšanai" (8)

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Shutterstock

Kāds sirms Pārdaugavas iedzīvotājs iekūlies nepatikšanās ar policiju pēc mēģinājuma nozagt bruģi. Kā apgalvoja pats vainīgais, bruģis viņam bijis nepieciešams, jo gribējis iesālīt kāpostus, trešdien vēstīja TV3 raidījums “Degpunktā”.

Agrā darba dienas rītā Pārdaugavas ielās patrulējošo policistu uzmanību piesaistījis kāds aizdomīgs vīrietis, kas bija ticis pāri norobežojumam un darbojies ceļa remontdarbu zonā pie vienas no bruģa paletēm. 

Pamanot likumsargus, vīrietis nometis bruģakmeņus turpat krūmos un meties bēgt ar velosipēdu.

Bēgšanas mēģinājums bijis neveiksmīgs un, sastopoties ar policistiem, vīrietis mēģinājis izlikties, it kā nekas nebūtu noticis, un apgalvoja, ka neko neesot zadzis. 

Pēcāk sirmais kungs teicās, ka neko sliktu nav gribējis, tikai vienu akmeni paņēmis, taču, apskatot notikuma vietu, kārtības sargi sapratuši, ka bija mēģināts paņemt vairāk.

“Gribēju iesālīt, nu… Ko jūs par tādiem sīkumiem. Viens akmens taču maksā vienu santīmu. Vajag taču cilvēcīgi attiekties,” aicinājis vecais vīrs.

Policisti gan norādīja, ka nav nozīmes, kāda iemesla dēļ un cik daudz ņemts, - zādzība paliek zādzība.

Vīrietis tika aizturēts un nogādāts tuvākajā policijas iecirknī.

Visticamāk, būvuzņēmējam nodarītā skāde tik tiešām ir salīdzinoši neliela, līdz ar to pret garnadzi netiks ierosināta krimināllieta un vīrietis tiks cauri vien ar administratīvo sodu. 

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu