100% nolasāma un kompakta. Vakcinācijas sertifikāta karte un tās priekšrocības (45)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Daudziem ir nācies piedzīvot neveiklus mirkļus un izjust stresu reizēs, kad tiek lūgts uzrādīt Covid-19 sertifikātu, secinot ka nezin kur ir pazudis QR kods telefonā, to ir grūti nolasīt uz izprintētās lapas, jo tas ir noberzies, sasmērējies vai salocījies. Izrādās, šai izplatītajai problēmai ir ērts un vienkāršs risinājums - vakcinācijas sertifikāta izdruka uz plastikāta kartes.

Apmeklē bez raizēm dažādus pasākumus, ēdnīcas un pat ceļo, izmanto dažādus atvieglojumus ko sniedz dažādas iestādes un valstis tiem kas ir vakcinējušies vai pārslimojuši! Parocīga kredītkartes izmēra plastikāta karte jau ir iemantojusi plašu popularitāti un kļuvusi par daudzu cilvēku neatņemamu ikdienas sastāvdaļu dažādās ES valstīs.

Kādi ir šīs kartes plusi?

  • Tā neaizņem daudz vietas un to ir ļoti ērti glabāt makā līdzās citām kartēm;
  • Tā nenoberzīsies un nesabojāsies, jo ir izgatavota no kvalitatīva plastikāta ar aizsarglamināta kārtu;
  • Augstākās kvalitātes druka nodrošina ļoti labu koda skenēšanu uz dažādām ierīcēm;
  • Karte satur visu svarīgāko informāciju ko var pieprasīt dažādas instances Latvijā un citās Eiropas Savienības valstīs, kā, piemēram, pēdējās vakcīnācijas datumu vai vakcinācijas valsti, ko nesatur pats QR kods telefona versijā.
Foto: Publicitātes foto

Kāds ir kartes izgatavošanas process un izmaksas?

  • Kartītes izmaksas ir 5eur, tā tiek izgatavota vienas dienas laikā.
  • Karti var izņemt Rīgas ofisā vai arī iespējama piegāde pa visu Latviju.
  • Uzzināt plašāku informāciju un noformēt plastikāta karti var FDS Cards mājas lapā, aizpildot pieteikuma formu.

Rūpes par apkārtējo vidi

Piedāvājam sertifikātu izdruku papildus plastikāta kartes materiālam arī uz diva veida videi draudzīgiem materiāliem "Biocard biodegradable cards" un "100% PVC free cards". Kartītes vizuāli neatšķiras no plastikāta kartes, toties tās ir videi draudzīgas.

Vai tas ir droši?

Uzņēmums “FDS Cards” izgatavo ID kartes, dokumentus, caurlaides, sertifikātus, lojalitātes un dāvanu kartes no plastikāta, metāla vai koka materiāliem dažādām valsts instancēm, kā arī lielajiem un mazajiem uzņēmumiem ES valstīs jau vairāk nekā 9 gadus un ir iemantojis daudzu klientu uzticību.

Personas dati uzņēmumā “FDS Cards” netiek uzglabāti, tie netiek nodoti trešajām personām un. Izgatavojot vakcinācijas karti, tiek ievēroti visi personas datu drošības noteikumi (GDPR).

Pakalpojums ar sirsnīgu pievienoto vērtību

Foto: freepik.com

Uzņēmums jau vairākus gadus piedalās dažādās labdarības kampaņās. Saprotot, cik būtiski šajā sarežģītajā krīzes laikā ir palīdzēt citiem, 20 centi no katras izgatavotās kartes tiek ziedoti labdarības kampaņai “Palīdzība ģimenēm krīzes situācijās”, atbalstot cilvēkus, kuri zaudējuši darbu, palikuši bez ienākumiem vai negaidīti iedzīvojušies veselības problēmās, kuras prasa lielus izdevumus. Aicinam arī pārējos būt atbildīgiem un savu iespēju robežās palīdzēt tiem, kuriem tas visvairāk nepieciešams.

Komentāri (45)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu