Parlaments izskatījis vairāk nekā pusi no nākamā gada budžeta priekšlikumiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Finanšu ministra budžeta portfelis, kas ar valdības sagatavoto 2022.gada valsts budžeta likumprojektu iesniegts izskatīšanai Saeimā.
Finanšu ministra budžeta portfelis, kas ar valdības sagatavoto 2022.gada valsts budžeta likumprojektu iesniegts izskatīšanai Saeimā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Saeima četru dienu laikā izskatījusi vairāk nekā pusi no 2022.gada valsts budžeta un saistīto likumprojektu priekšlikumiem.

Parlamenta sēdē izsludināts pārtraukums līdz otrdienai, 23.novembrim, plkst.9.

Pirmajā darba dienā pēc četrām valsts svētku brīvdienām nākamā gada budžeta skatīšanai tika veltīts salīdzinoši vairāk laika - kopā ar pārtraukumiem tā aizņēma nedaudz vairāk par 13 stundām.

Parlaments noslēdzis darbu pie 319 no 567 priekšlikumiem, kas iesniegti likumprojektā "Par valsts budžetu 2022.gadam" un ar to saistītajos likumprojektos.

Deputāti līdz šim izskatījuši 12 citu saistīto likumprojektu un lielāko daļu no likumprojekta "Par vidēja termiņa budžeta ietvaru 2022., 2023. un 2024.gadam" priekšlikumiem.

Pēc tam Saeimai vēl būs jāskata likumprojekts "Par valsts budžetu 2022.gadam".

Kā ziņots, parlaments iepriekšējā nedēļā visas trīs darba dienas skatīja ar nākamā gada valsts budžetu saistītos likumprojektus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu