"Latvijas Naftas" tīklam pievienosies trīs jaunas "AdBlue" pašapkalpošanās uzpildes stacijas

Precizēts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
CrossChem
CrossChem Foto: CrossChem

Siguldā, Piņķos un Grenctālē atklātas trīs jaunas "AdBlue" pašapkalpošanās  uzpildes stacijas – tās pievienotas pašmāju degvielas uzpildes staciju tīklam "Latvijas Nafta", portālu TVNET informēja SIA "CrossChem" pārstāvis Ronalds Sirba.

Kā skaidroja Sirba, jaunās stacijas atklātas, "AdBlue" ražotājam SIA "CrossChem", sadarbojoties ar pašmāju degvielas uzpildes staciju tīklu "Latvijas Nafta".  

Viņš informēja, ka sadarbības līgums paredz turpmākajos gados uzstādīt vairāk nekā 25 "AdBlue" uzpildes staciju visā Latvijā. Šobrīd Latvijā ir 13 "AdBlue" stacijas. 

“Esam apņēmības pilni līdz 2025. gadam savu uzpildes staciju tīklu paplašināt līdz 250 "AdBlue" uzpildes punktiem visā pasaulē – "Latvijas Naftas" tīklam pievienojušās trīs jaunas, kopā sasniedzot astoņas "AdBlue" uzpildes stacijas, kur tiek nodrošināta ērta un ātra NOx izmešu samazinošā produkta "AdBlue" pieejamība. Ņemot vērā šī vietējā tīkla attīstības un staciju modernizācijas plānus, "AdBlue" uzpildes punktu skaits tuvākajā laikā tajās tikai palielināsies, lai mūsu produkts kļūtu arvien pieejamāks plašākam klientu lokam. Līdz ar stingrākām regulējošām prasībām un palielinoties autobraucēju izpratnei par vides jautājumiem, aug arī pieprasījums pēc produktiem, kas mazina kaitējumu videi,” tā "CrossChem" valdes priekšsēdētājs Ričards Andersons.

Kā pastāstīja Sirba, jaunajās "Latvijas Naftas" "Adblue" pašapkalpošanās uzpildes stacijās, kas pieejamas visu diennakti, ērti uzpildīties var gan kravas transports, gan vieglās automašīnas. 

SIA "CrossChem" ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums un vadošais Vācijas auto industrijas asociācijas VDA ("Verband der Automobilindustrie") akreditētais dīzeļdzinēju izplūdes sistēmas attīrīšanas šķidruma "AdBlue" ražotājs Baltijā, kas kopš 2007. gada nodrošina Latvijas un pasaules lielākos transporta parkus, degvielas uzpildes staciju tīklus un neskaitāmi daudz gala patērētāju ar šo transporta nozarei svarīgo produktu. "CrossChem" ir vairāk nekā 15 rūpnīcas visā pasaulē, kā arī uzņēmums nodrošina eksportu uz vairāk nekā 50 pasaules valstīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu