Tavs Detox plāns organisma attīrīšanai un svara kontrolei

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Liekais svars, nepietiekama enerģija, savītusi un ļengana āda – tās ir pazīmes, kas liecina, ka organisma dabiskā attīrīšanas sistēma nespēj cīnīties ar toksīniem, kas uzkrājas organismā un saindē jūsu ķermeni. Ir laiks izmēģināt jaunu skandināvu preparātu organisma detoksikācijai – BodyDrain.

Ar pārtiku, ūdeni un gaisu dažādi toksīni un piesārņojumi nokļūst mūsu organismā un tajā uzkrājas. Lietoto ārstniecības līdzekļu skaita pieaugums vēl vairāk pastiprina to iedarbību. Diemžēl arvien nelabvēlīgākais apkārtējās vides ekoloģiskais stāvoklis un augsnes piesārņojums ar pesticīdiem un smagajiem metāliem kļuvis par cilvēku veselības stāvokļa pasliktināšanās iemeslu. Turklāt organismā uzkrājas kaitīgie savienojumi, kas izveidojas vielmaiņas procesā. Tāpēc šobrīd ir tik liela interese par organisma attīrīšanu un detoksikāciju.

Toksīni uzkrājas jūsu ķermenī

Organismam katru dienu jālikvidē apm. 2 kilogrami un vairāk nevajadzīgu vielu, kas tiek pārstrādātas aknās un izvadītas no organisma caur nierēm, ādu un zarnām. Dabisko vielmaiņas procesu laikā organismā uzkrājas nevajadzīgo vielu pārpalikums – toksīni, šlakvielas un šķidrumi. Ja palēninās dabiskās aknu, nieru, ādas un gremošanas sistēmas funkcijas, tad ir ļoti grūti tikt vaļā no dažiem liekā svara kilogramiem, līdz ar to šķidrumi un toksīni jūsu organismā uzkrājas.

Fakti par BodyDrain

BodyDrain sastāvā ir ne tikai augu šķiedras, bioflavonoīdi no citrusaugļu mīkstuma un inulīns, bet arī daudzi citi labi zināmi augu ekstrakti – no nātrēm, artišokiem, selerijām, pienenēm un timiāna. Šo ekstraktu aktīvās vielas stimulē organisma dabiskās attīrīšanās funkcijas, jo paaugstina nieru, aknu un ādas funkciju aktivitāti, uzlabo gremošanu un zarnu darbību, kā arī likvidē organismā liekos šķidrumus. Cigoriņu sakņu pulverī parasti ir daudz šķiedrvielu, kas uzbriestot rada sāta sajūtu, baro zarnu dabisko mikrofloru un paātrina grūti pārstrādājamo vielu virzību pa gremošanas traktu.

Kāds ir rezultāts?

Attīrītas un nostiprinātas aknas, kas labāk veic detoksikācijas un kaitīgo vielu filtra funkcijas, bet kaitīgās vielas intensīvāk tiek izdalītas ar urīnu un žulti. To veicina arī gremošanas sistēmas stimulēšana, jo augu šķiedras atjauno kuņģa un zarnu darbību. Svara samazināšanās, enerģijas pieplūdums un tvirtāka āda – tādi ir BodyDrain attīrīšanas programmas rezultāti.

Kur var nopirkt BodyDrain?

Tabletes var nopirkt aptiekās, internetveikalā vai pasūtiet pa tālr. 67113130.

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu