Uzņēmuma "Tet" valdē iecelts Sergejs Kostjučenko un Alla Krūmiņa

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Tehnoloģiju uzņēmuma SIA "Tet" valdē iecelts uzņēmuma komercdirektors Sergejs Kostjučenko un Klientu aprūpes dienesta direktore Alla Krūmiņa, informēja "Tet" pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka Kostjučenko atbild par pilnu produktu un piedāvājumu vadību privātpersonu un biznesa klientu segmentos, informācijas tehnoloģiju (IT) produktu stratēģijas izstrādi, pārdošanas stratēģijas attīstību un ieviešanu, kā arī par televīzijas un datu centru biznesu attīstību.

"Tet" vadības komandai Kostjučenko kā komercdirektors pievienojās 2021.gada novembrī. Viņš iepriekš vadīja "Samsung Electronics Baltics" elektronikas biznesu Baltijas valstīs, piecus gadus bija "IBM" pārdošanas direktors Baltijā, kā arī strādāja "ByteLife Solutions", "Hewlett-Packard" un "MicroLink Group".

Savukārt Krūmiņa "Tet" atbild par kvalitatīvu klientu aprūpes infrastruktūras uzturēšanu un pārvaldību, kā arī par pakalpojumu piegādi "Tet" klientiem.

Krūmiņa iepriekš vadīja "Tet" Pakalpojumu piegādes un uzturēšanas daļu. Tāpat viņa iepriekš bija SIA "Citrus Solutions" projektu vadības daļas direktore. Viņa pieredzi guvusi dažādos ar nekustamo īpašumu saistītos uzņēmumos, tostarp SIA "Biroju centrs Ezerparks", "Colliers International" un SIA "Vestabalt".

"Tet" valdē darbu turpina tās priekšsēdētājs Uldis Tatarčuks, kā arī valdes locekļi - galvenais finanšu direktors Gints Bukovskis, Cilvēku un vides dienesta direktore Ingrīda Rone un galvenais tehnoloģiju direktors Dmitrijs Ņikitins.

Vienlaikus "Tet" padomē iecelta "Attīstības finanšu institūcijas "Altum"" ("Altum") valdes locekle Ieva Jansone-Buka.

"Tet" padomē strādā tās priekšsēdētājs Klāvs Vasks, kā arī padomes locekļi Jānis Brazovskis, Ilvars Pētersons, Hannu-Matti Makinens, Reičela Sesilia Samrena un Svens Johans Anderssons, liecina informācija "Firmas.lv".

Jau vēstīts, ka "Tet" koncerna apgrozījums 2021.gadā bija 253,3 miljoni eiro, kas ir par 14% vairāk nekā 2020.gadā, kamēr koncerna peļņa bija 63,4 miljoni eiro.

"Tet" pieder valstij SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"" ("Possessor") personā (51%) un telekomunikāciju kompānijas "Telia Company" meitasuzņēmumam "Tilts Communications" (49%). "Tet" grupā ir uzņēmumi "Tet", "Citrus Solutions", "Data Experts", "Helio Media" un "Baltijas datoru akadēmija". "Tet" pieder 23% SIA "Latvijas mobilais telefons" kapitāldaļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu