Viedpulkstenis treniņiem katrā gadalaikā – Huawei GT Runner

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Latvijas mainīgajos laikapstākļos, kad saulainu pēcpusdienu strauji var nomainīt ledains cīruļputenis, skriešanas iesācējiem un entuziastiem ir sarežģīti atrast piemērotu brīdi regulārajam treniņam svaigā gaisā. Lai treniņš būtu izdevies, ir nepieciešams aprīkojums, kas nepievils mainīgajos laikapstākļos un spēs sniegt tikpat precīzus veselības un treniņa snieguma rādītājus, kā labvēlīgās, tā nokrišņiem bagātās dienās. Ar Huawei GT Runner katrs skrējiens būs efektīvi uzraudzīts no sākuma līdz beigām.

Gatavs katrai sezonai

Foto: Publicitātes foto

Ņemot vērā, ka Latvijā aktuāli ir visi iespējamie gadalaiki, viedajam palīgam ir jābūt uzticamam, kā vasaras karstumā, tā ziemas aukstumā. Tas pats attiecas arī uz nokrišņiem bagātākām sezonām, kad lietus var pārsteigt teju katru brīdi.

“Patiesiem skriešanas entuziastiem ir svarīgi redzēt un izvērtēt katra treniņa sasniegtos rezultātus, lai zinātu, cik veiksmīgs vai neveiksmīgs treniņš ir bijis. Tāpēc skrējējiem domātam viedpulkstenim ir jābūt spējīgam izturēt dažādus klimatiskos apstākļus. Jaunais Huawei GT Runner saglabā veiktspēju gaisa temperatūras amplitūdā no -20℃ līdz pat +45℃, kas ir piemērots gan aukstākām ziemām, gan aizvien karstākām vasarām. Arī par pēkšņu lietu vai sniegu nebūs jāuztraucas, jo viedpulkstenis ir ūdensizturīgs un ļaus valkātājam pabeigt treniņu, nebaidoties par datu zudumu,” skaidro Mikus Tillers, Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā.

Vēl mainīgajos laikapstākļos noderīga funkcija ir ierīcē iebūvētais augstuma barometrs, kas ziņo par straujām izmaiņām gaisa spiedienā un iespējamu strauju vētru tuvošanos. Īpaši noderīgi vasaras sezonā, kad pērkona negaiss nav piemērotākais laiks skrējienam.

Vienmēr zināms ceļš mājup

Foto: Publicitātes foto

Mēģinot pārbaudīt savus skriešanas limitus, var gadīties nomaldīties no ierastās trases, tāpēc ir svarīgi vienmēr būt pārliecinātam par savu atrašanās vietu, it sevišķi, ja tiek izmēģināta jauna apkārtne.

“Balstoties uz skrējēju paradumiem skriet garākas distances, Huawei GT Runner viedpulkstenī ir iebūvēta arī navigācijas funkcija, kas ļauj izplānot konkrētu maršrutu, kopīgot to ar draugiem un arī aplūkot bezsaistē, lai droši atrastu ceļu mājup brīžos, kad nav pieejams interneta pārklājums. Tiem, kam patīk vadīties pēc kompasa, piemēram, orientēšanās sporta veida cienītājiem, noderīga būs viedpulkstenī pieejamā kompasa funkcija, kas ļauj ierīces valkātājam pašam izplānot savu nākamo kustību un virzienu,” dalās eksperts.

Komforts uz katra soļa

Foto: Publicitātes foto

Nevar aizmirst arī par komfortu neatkarīgi no laikapstākļiem. Kad gaisa spiediens un temperatūra svārstās, arī skrējējs to izjūt uz savas ādas, jo izmaiņas gaisā var pastiprināt svīšanu. Šādā gadījumā ir svarīgi, lai svīšana netraucētu viedierīcei precīzi uzraudzīt veselības rādītājus.

“Apzinoties dažādus ierīci ietekmējošus faktorus, tai skaitā arī sviedrus, Huawei GT Runner ir aprīkots ar antibakteriālu silikona siksniņu, lai skriešanas laikā nebūtu jāuztraucas par sviedru un netīrumu saskari, izraisot ādai nepatīkamu berzi vai iekaisumu. Tāpēc treniņa laikā ierīces valkātājs var pilnībā koncentrēties uz savu labāko sniegumu. Vienlaikus, lai sviedru daudzums nekaitētu arī ierīces veiktspējai, viedpulksteņa korpuss ir izstrādāts tā, lai treniņa laikā zem tā nekrātos sviedri, bet ar vēja plūsmu notiktu piemērota ventilācija un netraucēta datu uzraudzība,” stāsta M. Tillers.

Lai arī kur norisinātos nākamais skriešanas treniņš, uzticams viedais palīgs ir neatņemama sastāvdaļa jaunu sportisko virsotņu sasniegšanai.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu