Dzērienu ražotāja "Aldaris" valdē veiktas izmaiņas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Lūka/LETA

Alus un bezalkoholisko dzērienu ražotāja un izplatītāja AS "Aldaris" valdē veiktas izmaiņas, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Valdi pametusi uzņēmuma "Carlsberg Baltic" finanšu direktore Lina Markevičūte, bet darbu valdē uzsākusi "Carlsberg Baltic" personāla direktore Baltijā Elīna Aščuka.

Darbu valdē un pārdošanas direktora amatā turpinās līdzšinējais valdes loceklis Aurims Šims.

Stratēģiskas izmaiņas uzņēmuma darbībā netiekot plānotas. Rotācija valdes sastāvā esot rutīnas prakse ar mērķi iesaistīt profesionāļus ar citu skatījumu un jaunām idejām.

Aščuka līdz šim bija atbildīga par personāla vadību Baltijas valstīs, savukārt pirms pievienošanās "Carlsberg Baltic" komandai viņa guvusi pieredzi personāla vadības jomā Baltijas līmenī, strādājot "Premier Restaurants" Baltijas komandā. Kopumā Aščuka savā vairāk nekā 20 gadus ilgajā karjerā darbojusies dažādās nozarēs - no banku un valsts sektora līdz "HoReCa" uzņēmumiem.

Jau ziņots, ka 2020.gadā "Aldaris" strādāja ar 22,196 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14,2% mazāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānijas zaudējumi samazinājās par 14,2% un bija 2,835 miljoni eiro. Dati par pagājušo gadu vēl nav publiskoti.

Kompānija "Aldaris" ir Dānijas alus ražotāja "Carlsberg" grupas uzņēmums, taču "Aldara" vienīgā īpašniece ir Zviedrijas "Carlsberg Sweden Holding 2". "Aldaris" reģistrēts 1992.gadā, un tā pamatkapitāls ir 37,671 miljons eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu