3 padomi, kā atrast ideālos vīriešu džinsus internetveikalā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: rawpixel.com / Felix/rawpixel.com / Felix

Džinsi ir viens no klasiskākajiem apģērba gabaliem, it īpaši mūsdienu vīriešu garderobē. Džinsu bikses ir ikviena vīrieša drēbju skapī. Aplūkosim 3 svarīgākos ieteikumus, kas jāievēro, lai izdotos iegādāties ideālos vīriešu džinsus, jo to piedāvājums aug katru dienu, kā arī drēbju iegāde internetā mēdz būt sarežģīta, jo nav iespējams preci aptaustīt un uzmērīt.

Kā noskatīt pareizo džinsu siluetu un piegrieztni?

Tā kā iepirkšanās tiešsaistē turpina pieaugt, tad noteikti ir daudzi, kas iegādājas internetveikalā arī džinsus. Vīriešu džinsi ir pieejami ikvienā apģērbu veikalā, jo tas ir pats pamats. Ja vēlaties iegādāties jaunos džinsus internetā, tad ir svarīgi aplūkot džinsu fotogrāfiju. Vislabākās ir tās fotogrāfijas, kurās džinsi ir uzvilkti modelim. Tādā veidā jūs vislabāk sapratīsiet, kā konkrētie džinsi izskatās uz auguma. Džinsi it kā ir klasiskas bikses, tomēr mūsdienās ir atrodami gana daudz moderni un stilizēti risinājumi, tāpēc džinsi var it kā izskatīties kā klasiski džinsi, bet izrādās, ka tiem ir kāda neparasta piegrieztne, tāpēc tie neizskatās gluži klasiski. Arī ne visiem patīk apspīlēti vai pārāk plati džinsi. Ja fotogrāfijā džinsi nav nevienam mugurā, tad var būt grūti saprast, cik plati vai šauri tie ir. Tāpēc ir vēlams aplūkot pilnīgi visas fotogrāfijas, lai pārliecinātos, ka izvēlaties tādus džinsus, kā vēlaties.

Kā izvēlēties pareizo krāsu?

Zili džinsi ir klasika, tomēr arī zilajai krāsai mēdz būt dažādi toņi. Ir konservatīvi cilvēki, kuri vēlas tiešām klasiski zilus džinsus, bet citi dod priekšroku citiem toņiem vai krāsām. Izvēloties džinsu krāsu neaizmirstiet par saviem ikdienas apaviem, jo vīriešu apavi ir tas aksesuārs, kam ir labi jāizskatās pie džinsiem. Pievērsiet tam uzmanību, ja jums ir neparastas krāsas vai dizaina apavi. Lai noteiktu noskatīto džinsu krāsu, protams, ir rūpīgi jāaplūko fotogrāfijas. Tomēr jāatceras, ka fotogrāfijās krāsa var nedaudz atšķirties. Ja jums ir īpaši svarīgas krāsas nianses, tad nāksies sagaidīt, kad saņemsiet savus iegādātos džinsus, jo tikai dzīvē jūs varēsiet pārliecināties par to patieso krāsu. Ja krāsa tomēr nebūs tāda, kā gaidījāt, tad bikses vienmēr var atgriezt vai samainīt pret citām. Veikali cenšas ievietot bildes, kas pēc iespējas precīzāk attēlotu krāsu, tomēr jārēķinās arī ar dažādu monitoru uzstādījumiem, kas nereti neļauj saskatīt precīzo toni vai nokrāsu.

Foto: Publicitātes foto

Kā izvēlēties pareizā izmēra džinsus?

Izmēra izvēle džinsiem ir īpaši sarežģīta, jo nav ierastie izmēri – S, M, L. Kā arī dažādu zīmolu džinsiem izmēri var atšķirties. Vienam zīmolam jums varbūt jāizvēlas 37. izmēra džinsi, bet kādam citam zīmolam – 43. izmērs. Tā kā internetveikalā nevar bikses piemērīt, tad ir jāpievērš īpaša uzmanība izmēru tabulai. Ja jums jau iepriekš ir bijuši konkrētā zīmola džinsi, tad jūs droši varat izvēlēties tieši to pašu izmēru. Savukārt, ja vēlaties izmēģināt kādu jaunu zīmolu, tad nāksies ķerties pie mērlentes. Aplūkojiet izmēru tabulu, kā arī izmēriet savu augumu vai savas esošās džinsu bikses, lai pārliecinātos par izmēru. Apavu izmēru noteikt ir daudz vieglāk, kā arī ideālie 2022. gada rudens sieviešu snīkeri ir nereti vieglāk atrodami, kā vīriešu džinsi, tomēr tas nav nekas neiespējams. Nesteidzieties un izpētiet visu norādīto informāciju.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu