Kurai zīmei šonedēļ veiksies naudas lietās? Runā zvaigznes

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 9. līdz 15. janvārim. 

AUNS

Atceries seno teicienu: "Ko līdz lieli gurķi, ja tiem tukši vidi..." Ar jauniem plāniem apdomīgi, jo patlaban ir tāds piņķerīgs laiks. Var būt, ka vēlmes lielākas nekā iespējas un ir riski pārrēķināties. Sekmīgāks periods jaunām iecerēm sāksies nākamās nedēļas otrajā pusē. Pagaidām kārtīgi padari savu darbu un pievērs uzmanību naudas lietām. Finanšu situācija mainīga – raugies, lai bankas kontā parādās viss, kas nopelnīts un nelutini sevi ar pārāk dārgiem pirkumiem. Nedēļas nogalē dažādas izklaides draugu pulkā un brīvajām sirdīm iespējama liktenīga tikšanās.

VĒRSIS

Tu uzņemsies līdera lomu, lai organizētu darbus – neatkarīgi no amata nosaukuma un statusa. Ja kāds gribēs slinkot vai darāmo paveikt pa roku galam, tad dabūs trūkties. Un pēc tam secinās, ka ar saniknotu Vērsi vairs negrib sastapties... Kad kārtība iedibināta, tad viss ritēs raiti un pats varēsi padomāt par nākotnes plāniem, karjeras vai biznesa iecerēm. Var rasties interesantas idejas, kas papildina bankas kontu. Brīvdienās izklaidējies un baudi dzīvi, jo sirdī taču esi nedaudz mākslinieks un bohēmists. Pastaiga dabā un intelektuālas sarunas vakarā pie kamīna ir tieši tas, kas vajadzīgs.

DVĪŅI

"Nav ko daudz gudrot – ir jāiet un jādara!" teiks Dvīņi un būs gatavi iesaistīties visdažādākajos darbos un projektos, varbūt pat kādā avantūrā. Tev svarīgi, lai iespējas un notikumi ņirb kā krāsainā karuselī. Pārsteigsi ar idejām un oriģinālo skatījumu uz situācijām, taču darbā var gadīties arī kādi pārlieku sakāpināti emocionāli brīži. Ja kaut kas neizdodas vai kāds izsaka nepamatotu kritiku, mēģini savaldīties un neņem tuvu pie sirds – arī šis mirklis paies. Tu zini savas spējas un iespējas. Kad darbi galā, tad vislabākā atpūta ar jautrā kompānijā ar draugiem vai dodoties nelielā izbraucienā.

VĒZIS

Par Vēžiem mēdz teikt, ka viņu princips: "Viens solis uz priekšu, divi atpakaļ..." Vai tiešām? Šonedēļ vajadzētu pierādīt pretējo – labs laiks lietišķo jautājumu kārtošanai, darījumu sarunām, karjerai un biznesam. Var gan rasties kādi neparedzēti apstākļi, kad jāpieņem izšķiroši lēmumi, un kad nav laika ilgi domāt, svārstīties un šaubīties. Te nu klāt īstais brīdis parādīt, uz ko esi spējīgs. Tev izdosies. Brīvajā laikā pirmajā vietā ģimene un mīļie cilvēki. Prieks no kopīga pasākuma, izbrauciena vai garāka pārgājiena pa ziemīgajām dabas takām. Ja sirds brīva, tad tajā vai iespīdēt kāds draisks saulstariņš.

LAUVA

Darba dienas nemierīgas – tāda sajūta, ka tiek pārbaudīta tava pacietība un testēta spēja pieņemt ātrus lēmumus. Dažu brīdi nervi būs saspringti un šķitīs, ka visa kā par daudz. Bet beigu beigās tu tiksi galā sekmīgi un saņemsi arī uzslavas, kas būs kā lāčukam medus pods. Kādam var sākt veidoties jauna sadarbība, kas solās būt ienesīga. Līdztekus darbam ļoti svarīga arī privātā dzīve. Ģimenes cilvēkiem daudz darīšanu ar radiņiem: jārisina pedagoģiskie jautājumi, jāpalīdz bērniem vai vecākās paaudzes radiniekiem, arī jāvelta laiks otrajai pusītei. Brīvajiem ļaudīm ir vērts padomāt, cik nopietnām attiecībām patlaban esi gatavs.

JAUNAVA

Tavs prāts bieži izslāpis pēc jaunām zināšanām un jaunas pieredzes. Pēkšņi var atklāties, kas ar to, ko esi zinājis un pratis līdz šim, ir par maz. Jāskata kursu piedāvājums un tad jau atradīsi to, kas nepieciešams. Darbā atbildīgi uzdevumi, ko paveiksi ar visaugstāko novērtējumu. Kolēģi atzīs par autoritāti, kam vienmēr var taujāt padomu un iespējams arī papildus novērtējums materiālā izteiksmē. Nedēļas nogalē izklaides ar ģimeni un draugiem. Savukārt brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt intriģējošu tikšanos. Tālākais – tavās rokās: vai gaistošs piedzīvojums... vai kāzu valsis.

SVARI

Pirmajā vietā finanšu tēma. Iespējami lielāki tēriņi, nekā biji plānojis. It īpaši par mājas un saimnieciskām lietām. Ir vērts pārskatīt komunālo maksājumu rēķinus un padomāt, kurās pozīcijās iespējami ekonomiskāki risinājumi. Ja stāvoklis bankas kontā neapmierina, tad jālūkojas pēc ienesīgākiem variantiem: varbūt jāmaina darbs, jāuzņemas papildus pienākumi vai ar sparu jāmetas privātajā biznesā. Nedēļas nogalē prieks no neliela ceļojuma – vienalga vai kopā draudzīgā ģimenes lokā vai divvientulībā ar mīļoto. Jauni iespaidi priecēs acis un sirdi un dos jaunas tēmas sarunām.

SKORPIONS

Tu neesi radis izrādīt savas emocijas un stāstīt visai pasaulei, kas uz sirds. Bet dažkārt tomēr vajag ar kādu dalīties pārdomās vai sajūtās. Pieredzējuši ļaudis teic, ka nepastāstītais un noklusētais bieži vien grauž no iekšpuses un ir kā smagums uz sirds. Ja radusies kāda sarežģīta situācija, tad uzticies seniem draugiem – viņi palīdzēs ar padomu vai praktiski. Darbā jaunas radošas un pelnošas idejas, kuras kolēģi vai darījumu partneri novērtēs ļoti atzinīgi. Drīz var rasties lieliskas idejas tās īstenot. Nedēļas nogalē baudi dienu rāmo ritmu – kārtīgi izgulies, palutini sevi ar brokastīm gultā, apmeklē pasākumus, ļaujies romantikai.

STRĒLNIEKS

Liec lietā savas komunikācijas spējas un šarmu: viegli veidosi pazīšanās un noderīgus lietišķos kontaktus. Tu esi mazliet ideālists, kas dzīvo ar skatu nākotnē, un tieši no šīs pieejas dzīvei var izaugt kāda jauna un ienesīga lietišķā ideja. Neturi sveci zem pūra: organizē, iesaisti sadarbības partnerus un dodies uz priekšu – ir jārīkojas, lai tavu ideju nenočiepj kāds cits. Brīvajā laikā jāatpūšas no aktīvās rosības un to vislabāk darīt mierīgā mājas atmosfērā. Lai brīvdienu rīti sākas ar savu laisko šarmu, pēc tam sīki saimniecības darbi, bet vakarā saviesīga pasēdēšana šaurā draugu lokā.

MEŽĀZIS

Gads ieskrējies ražīgi, un tu būsi ar sevi ļoti apmierināts. Sekmīgas lietišķās sarunas, iespējas palepoties ar zināšanām un pieredzi. Cita starpā tā noderēs ne vien pašam, bet arī kolēģiem. Arī labie „paldies” vārdi būs kā balzams dvēselei. Gods – tas ir jauki, bet Mežāzis savā dziļākajā būtībā ir praktiķis. Jālūkojas, kādu labumu vari gūt. Pastāv iespējas nopelnīt vairāk, nekā līdz šim. Tikai tad visu vajag rūpīgi izvērtēt un izskaitļot – vai nav kādi zemūdens akmeņi. Brīvdienās risināmi attiecību jautājumi: kādam no sirds jāizrunājas ar mīļoto, lai nebriest konflikts; kādam jāizrunājas ar draugiem, un jārisina pārpratumu pilna situācija.

ŪDENSVĪRS

Būsi noskaņots jauniem plāniem un tie būs grandiozi – kā pārpeldēt okeānu vai uzkāpt Everestā... Kurš nesapņo, tam dzīve garlaicīga, un, kā jau zinām, sapņi bieži vien mēdz piepildīties. Esi modrs, jo jaunās iespējas ir kaut kur tepat līdzās, un ne tikai sākt kaut ko jaunu, bet arī labi nopelnīt. Taču kamēr jaunie ceļi vēl tiek tikai meklēti, jāstrādā ikdienas darbi. Diezgan emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek profesionālajā vidē, un nedēļas beigās jau šķitīs, ka visa kā pārāk daudz... Brīvdienās aizbrauc kaut kur izvēdināt galvu. Svarīga arī sirdslietu tēma – kaislības dzirksteļos un sniegs daudz prieka.

ZIVIS

Aktīva un rosīga nedēļa. Nevarētu gan teikt, ka visu enerģiju būsi gatavs ieguldīt darba lietās. Ik pa laikam gribēsies pačatot ar draugiem, pasērfot tīmeklī, kad vadība vai kolēģi neredz, uzklausīt, kas citiem un sirds, un sniegt vērtīgus padomus. Kādam varbūt dzims ienesīga biznesa ideja, kādam atnāks draudzīgs piedāvājums iesaistīties jaunā projektā. Izšķirošus lēmumus pagaidām nepieņem, jānogaida vēl līdz nākamajai nedēļai. Būtu labi par jaunajām iespējām izrunāties ar tuviem cilvēkiem, kas var sniegt "skatu no malas". Brīvdienās apmeklē kultūras pasākumu un pievērsies mājas saimniecībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu