Desmit populārākie ieguvumi, ko uzņēmums saņem, pievienojoties franšīzei

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Labs franšīzes devējs uzņēmumam ir sadarbības partneris, ko var salīdzināt ar gādīgu vecāku saviem bērniem. Viņš ir parūpējies par drošības sajūtu, visām veiksmīgai dzīvei nepieciešamajām pamatlietām un ir gatavs palīdzēt vai aizstāvēt, kad tas nepieciešams, bet vienlaikus ļauj dzīvot savu dzīvi, pieskatot un atbalstot, ja to vajag, bet cienot pašnoteikšanos, autonomiju un neatkarību. ELVI veikalu tīklā franšīzes ņēmējiem tiek piedāvāts sakārtots un viegli saprotams sadarbības koncepts, vienlaikus respektējot un saglabājot katra veikala unikalitāti

Esot franšīzes tīklā ELVI veikala īpašniekiem tiek nodrošināts:

  1. Atbalsts veikala atvēršanai, kas ietver pilna spektra palīdzību visā veikala atvēršanas gaitā, sākot no veikala vizuālā dizaina un iekārtojuma izstrādes līdz praktiskai palīdzībai IT risinājumu uzstādīšanā, veikalu iekārtošanā un veikala atvēršanas mārketinga aktivitāšu īstenošanā.
  2. Produktu kategoriju vadība, preču plūsmas analīze, vienots iepirkums un līgumu slēgšanu ar piegādātājiem.
  3. Centralizēta sauso un svaigo preču loģistika visā Latvijā – piegādes veikaliem notiek sešas dienas nedēļā, būtiski ietaupot gan preču pasūtīšanai, gan pieņemšanai nepieciešamo laiku un resursus.
  4. Sortimenta planogrammu izstrāde un analīze, atbalsts finansiālajos rezultātos balstīta sortimenta veidošanā.
  5. Vienots IT atbalsts – serveru, kasu, tehniskā nodrošinājuma un programmatūras funkcionalitāte un uzturēšana, centralizēti pielāgojumi likumdošanas izmaiņu un jaunu prasību gadījumos.
  6. Mērķtiecīgs mārketinga un sabiedrisko attiecību atbalsts, ietverot uz klientu piesaisti un zīmola vērtības veidošanu orientētas aktivitātes.
  7. Regulārs tirdzniecības daļas profesionāļu atbalsts.
  8. Atbalsts veikalu pārprojektēšanā un aprīkošanā uz klientu orientētai, rezultatīvai veikala darbībai, ja notiek veikala rekonstrukcija.
  9. Unikāli, klientu iecienīti privātās preču zīmes produkti un speciāli ELVI tīklam importētas preces, kas veido zīmola konkurētspējīgās priekšrocības.
  10. Viedokļu apmaiņas iespējas un regulāri pasākumi veikalu īpašniekiem kopā ar citiem franšīzes partneriem. Regulāras tikšanās, apmācības par aktualitātēm un ikdienas atbalsts veikalu vadītājiem.

Veikaliem tiek piedāvāts sakārtots un viegli saprotams sadarbības koncepts, vienlaikus respektējot un saglabājot katras tirdzniecības vietas unikalitāti.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu