"Twitter" nomainījis logotipu

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Sociālais tīkls “Twitter” pirmdien pārsteidzis lietotājus ar jaunu logotipu. Ierastā putniņa vietā parādījies Shiba inu sķirnes suņa attēls, kas ir kriptovalūtas “Dogecoin” simbols. Tas ļāvis “Dogecoin” vērtībai biržā “Binance” pieaugt par 30%.

3. aprīlī “Twitter” lietotāji pamanījuši, ka ierastā zilā putniņa vietā “Twitter” logotipu aizstājis kriptovalūtas “Dogecoin” simbols – Shiba inu suns. Oficiāli “Twitter” logotipa maiņu nav komentējis.

Tikmēr plaformas ģenerāldirektors Īlons Masks pirmdienas vakarā savā profilā publicēja mīmus un jokus par logotipa maiņu. Tāpat viņš publicēja ekrānšāviņu, kurā viens no lietotājiem pagājušajā gadā aicināja Masku iegādāties “Twitter” un nomainīt logotipu.

Kā zināms, “Dogecoin” ir kriptovalūta ar atvērto kodu, kuras simbols ir interneta mīms ar Shiba inu šķirnes suni. Pēc “Twitter” jaunieveduma kriptovalūtas vērtība biržā “Binance” pieauga par 30%. Pašlaik arī nav zināms, vai jaunais logotips ir vienreizēja akcija, vai arī šis suns būs redzams ilgāku laiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu