Kurā Rīgas mikrorajonā ir vislielākais dzīvokļu piedāvājumu skaits?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls. Daudzdzīvokļu ēka.
Ilustratīvs attēls. Daudzdzīvokļu ēka. Foto: Tomas Urbelionis/Shutterstock

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, martā dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā kopumā palielinājās par 4%, un arī Rīgas lielākajos mikrorajonos piedāvājums palielinājās par 4%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Salīdzinot ar 2022.gada martu, dzīvokļu piedāvājums kopumā bija lielāks - kopējais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija lielāks par 30%, savukārt lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums bija par 44% augstāks nekā pirms gada.

Piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos pirmajā ceturksnī bija ievērojami augstāks nekā pērn šajā periodā. Šogad dzīvokļu piedāvājums turas virs 1500 atzīmes, teikts pārskatā.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, «Arco Real Estate» secina, ka vislielākais piedāvājumu skaits martā bija Purvciemā, savukārt vismazākais - Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī gandrīz visos Rīgas lielākajos mikrorajonos dzīvokļu piedāvājumu skaits palielinājās. Visvairāk piedāvājumu skaits palielinājās Teikā - par 25%. Piedāvājumu skaitam atsevišķos mikrorajonos bija arī negatīvas tendences - martā tas samazinājās Iļģuciemā (par 6%) un Juglā (par 7%).

Martā, analizējot piedāvājuma skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, vislielākais piedāvājums konstatēts Āgenskalnā. Turpretī Ziepniekkalnā piedāvājumu skaits bija proporcionāli vismazākais.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu