Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Stimulējošā kosmētika mīlas priekiem. Ko no tās sagaidīt?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kurš gan atteiktos no spilgtākām sajūtām, lielākas baudas un labsajūtas ikkatrā tuvības brīdī? To visu mēs varam gūt jau ar ierastiem, patīkamiem guļamistabas rituāliem, bet ir arī citi aizraujoši veidi, kā veicināt sajūtas un sasniegt nebijušus baudas apvāršņus, vai vismaz piedzīvot jaunas, atsvaidzinošas izjūtas. Viens no tiem – stimulējošās kosmētikas lietošana. Kādus “specefektus” tā var sniegt?

Foto: Publicitātes foto

Bieži vien intīmās dzīves dažādošanai vai sajūtu uzlabošanai intīmpreču veikalos tiek meklēti “uzbudinošie geli” vai kādas “īpašās masāžas eļļas”. SexyStyle eksperti skaidro, ka šādi apzīmējumi ir mulsinoši un lielā mērā pat neatbilst esošajam piedāvājumam vai meklētāja vajadzībām. Rakstā šķetināsim mītus un ieviesīsim kārtību intīmās kosmētikas plauktiņā, kurā sev nepieciešamo un vispiemērotāko var atrast katrs! Pirmais, kas jāzina, intīmām rotaļām paredzētu līdzekļu klāsts ir patiesi plašs. Specializēto veikalu plauktos un internetā atrodami lubrikanti, krēmi un geli sajūtu dažādošanai, eļļas, līdzekļi anālo rotaļu komfortam, dažādi produkti eksperimentiem vannā un ne tie vien. Pirms ķerties pie kāda izmantošanas, aprunājoties ar konsultantu vai rūpīgi izlasot preces aprakstu, jāpārliecinās, kam īsti konkrētais produkts domāts, lai gaidas atbilstu realitātei.

Kas ir stimulējošā kosmētika?

Pie stimulējošās kosmētikas pieder dažādi geli, eļļas un krēmi, kuros ir aktīvās sastāvdaļas, kas rada aizraujošus, sajūtas paspilgtinošus efektus. Visbiežāk izmanto līdzekļus klitora jutības veicināšanai vai dzimumlocekļa jutības mazināšanai ilgākam aktam. Daži ražotāji piedāvā “divi vienā” variantus. Piemēram, YESforLOV universālais stimulējošais gels jeb eliksīrs pāriem būs piemērots arī pirmajai intīmās kosmētikas lietošanas pieredzei, jo ar mainīgo sildošo un atvēsinošo efektu sniedz pikantākas sajūtas abiem. Tā iedarbības rezultātā vīrietis jūt viegli kontrolējamu uzbudinājumu un paildzinātu erekciju, savukārt sievietei gels stimulē klitorālo uzbudinājumu un var palīdzēt vieglāk sasniegt orgasmu.

Intīmās kosmētikas sievietēm “specefektu” vidū ir klitora vai G zonas jutības veicināšana ar siltumu vai vēsumu, maksts sieniņu jutības uzlabošana ar savelkošu un sašaurinošu efektu, kā arī krūšu galu stingrības un jutības veicināšana ar vēsuma efektu. Īpaši padomāts arī par orālā seksa baudītāju labsajūtu – pieejami gan līdzekļi kakla muskulatūras atslābināšanai mineta laikā, gan “vibrējošie” lūpu balzami.

Stingrāka erekcija, ilgāka bauda

Vīriešiem, domājot par savu izturību, jāņem vērā, ka vidējais penetrācijas ilgums seksa laikā ir septiņas minūtes. Tai nav jāatgādina pornofilmās redzētais! Baudas mirkļus var pagarināt, seksā liekot lietā visu ķermeni – rokas, muti, mēli, kā arī pieaugušo rotaļlietas. Ja tomēr neatkāpjas vēlme sevi šajā jomā pilnveidot, izturību var pakāpeniski trenēt un lielākai noturībai lietot arī kādu no erekciju stimulējošiem līdzekļiem, kas veicina asinscirkulāciju. Kungu vidū populārs ir, piemēram, Bathmate Control dzimumspēju veicinošs gels, jo tas stiprina erekciju, nesamazinot jutīgumu. Cenas ziņā draudzīgs, bet joprojām iedarbīgs, ir arī Stud sprejs. Tas gan jutību mazina, tomēr tieši tāpēc sola labāku izturību un ilgāku aktu.

Lubrikants – joprojām neaizstājams

Nereti rodas kārdinājums izvēlēties līdzekļus, kuros ir visi iespējamie efekti kopā. Tomēr SexyStyle eksperti uzsver, ka daudz prātīgāk ir rūpīgi atlasīt katrai vēlmei un vajadzībai atsevišķu piemērotāko variantu. Jāpatur prātā, ka vissvarīgākā, universālākā un arī populārākā intīmās kosmētikas daļa joprojām ir lubrikanti! Tie ir neatņemama sastāvdaļa baudas rotaļās, kurās ir iesaistīti prezervatīvi, seksa rotaļlietas, anālā stimulācija vai jebkāda cita aktivitāte, kuras maksimālai izbaudīšanai nepieciešams papildu mitrums. Lubrikants labākai slīdībai būs nepieciešams biežāk nekā sajūtas veicinošie līdzekļi, tāpēc speciālisti iesaka intīmās kosmētikas plauktiņā vienmēr glabāt kvalitatīvu lubrikantu ikdienas lietošanai un blakus tam – kādu sajūtas veicinošu līdzekli īpašākiem brīžiem. Arī lubrikanti mēdz būt ar stimulējošām īpašībām, taču to pārāk bieža lietošana var izraisīt kairinājumu vai pieradumu, kad ķermenis uz “specefektiem” vairs nereaģē.

Izmanto pareizi un izbaudi iedarbību

Lai sasniegtu maksimāli efektīvu rezultātu, ir rūpīgi jāseko stimulējošās kosmētikas produkta pareizas lietošanas instrukcijai. Ir tādi, kas jāuzklāj stundu pirms mīlas priekiem, bet citus var iemasēt seksa laikā. Pie visa jaunā jāpierod! Lai pilnībā novērtētu iedarbību, tos vēlams izmēģināt 3–5 reizes.

Visi šie līdzekļi ir lietojami ārēji – uz dzimumorgāniem, maksts iekšpusē vai citās erogēnajās zonās. Tie nav dzerami vai ēdami un nevar cilvēkā izprovocēt uzbudinājumu “uz līdzenas vietas”. Nav brīnumprodukta, kas to spētu, taču, ja kombinē vairākus elementus, var piedzīvot īstu baudījumu! Noskaņošanās, vēlme izbaudīt seksuālo piedzīvojumu, kustēšanās, pieskārieni – stimulējošā kosmētika tos neatceļ. Tā ir lielisks sabiedrotais, kuras lielākā vērtība ir spēja spilgtināt sajūtas, lai spēcinātu baudu, vai mazināt sajūtas konkrētās ķermeņa vietās, ja ir tāda vajadzība.

Raksts tapis sadarbībā ar www.sexystyle.eu.

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu