Iespējams, mazāks par tavu dzīvokli: RAKUS telpās darbu sācis "Rimi Express" veikals (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Trešdien, 19. jūlijā, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) telpās Hipokrāta ielā darbu sācis jauns "Rimi Express" veikals, informē SIA "Rimi Latvia" pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka šis ir viens no mazākajiem "Rimi" veikaliem, turklāt pirmais, kas atvērts slimnīcā. Tirdzniecības zāle aizņem 49 kvadrātmetrus. Tajā būs pieejama arī pašapkalpošanās kase.

"Rimi Latvia" pārstāvji norāda, ka nelielā izmēra dēļ preču klāsts atlasīts īpaši rūpīgi, lai nepieciešamās lietas veikalā varētu iegādāties cilvēki, kuri ilgāku laiku pavada ārstējoties vai apciemo tuviniekus.

Vienlaikus kompānijā norāda, ka veikalam nav savas noliktavas, tādēļ preces katru dienu tiks piegādātas un uzreiz sakārtotas veikala plauktos.

Jau ziņots, ka SIA "Rimi Latvia" pagājušajā gadā strādāja ar 1,028 miljardu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,2% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās par 25,2% un bija 27,49 miljoni eiro.

"Rimi Latvia" reģistrēta 1992.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir pieci miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums "Rimi Baltic".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu