Video Zinību dienā aizturēts nepilngadīgais 2,7 promiļu reibumā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Zinību diena piektdienā ir slikta kombinācija. Vakar uz koncertiem un pēc tam arī uz Vecrīgu devās jauniešu pūļi, kuru vidū daudzi bija arī nepilngadīgie. Latvijas Televīzijas filmēšanas grupa novēroja vairākus konfliktus starp svinētājiem un amatpersonām. Aizturēto vidū spēcīgā reibumā bija arī kāds agresīvs 14 gadus vecs pusaudzis, sestdienas vakarā vēsta LTV „Panorāma”.

Zinību dienas vakarā, jau pirms plkst.21 kāds 14 gadus vecs pusaudzis izcēlās ar savu agresiju un rupjībām pēc tam, kad apsardze viņu izveda no koncerta vietas. Viņš apsolīja doties mājās. Nepagāja pat divas stundas, kad pusaudža ceļi krustojas ar policiju. Šoreiz Rīgas pašvaldības policija lūdza papildspēkus un palīgā devās ekipāža, kurai LTV sekoja visu nakti. Pusaudzis vairākkārt draudēja policistiem, spļāva un centās sist. Aizturēšanas laikā viens policists satraumēja pirkstu.

„Normāli tas noteikti nav. Bet tas notiek bieži. (..) Ballītes, koncerti tam ir iemesls,” pastāstīja Rīgas Pašvaldības policijas inspektors Kristiāns Sutra.

Tagad pusaudzi vēl nācās nogādāt pie vecākiem. Policisti mātei norādīja, ka bērns ir 2,7 promiļu reibumā un saraksts ar pārkāpumiem ir garš. Tas nodots nepilngadīgo lietu inspekcijai.

Vairāk skaties LTV „Panorāmas” sižetā

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu