Piedalies aptaujā "Cik daudz zini par saaukstēšanos?" un laimē veselībai vērtīgas balvas

Rakstu piedāvā Lotos Pharma
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes attēls

Izvairīties no saaukstēšanās rudenī un ziemā ir tiešām veiksme vai arī īpaša māksla. Vai tu zini, kā sevi pasargāt no vīrusinfekcijām? Atbildi uz 10 jautājumiem, veiksmes gadījumā tiekot pie augstvērtīgiem oriģinālproduktiem no Latvijas farmācijas uzņēmuma “Lotos Pharma”.

Konkurss ir noslēdzies! Paldies visiem par piedalīšanos.

Lūk trīs uzvarētāji, kuri katrs tiks pie "Lotos Pharma’’ uztura bagātinātāju dāvanu komplekta:

sarm****@inbox.lv

vil****@inbox.lv

Ane***@inbox.lv.

Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi. 

Vairāk par vīrusiem uzzini šeit

***

Latvijas farmaceitiskā uzņēmuma Lotos-Pharma ražotais produkts Imunosil Virufix ir piecu spēcīgu pretvīrusa elementu kombinācija, izstrādāta tieši imūnsistēmas atbalstam. Sastāvā iekļautās aktīvās vielas – D, C vitamīns, cinks, kvercetīns, melatonīns – ir mērķētas pret vīrusu ielaušanos un darbību organismā, balstoties zinātniskajos pierādījumos par šo piecu uztura elementu īpašībām un maksimālajām devām maksimāli labvēlīgam efektam. Turklāt vairāki no šiem elementiem darbojas sinerģiski – to mijiedarbība rada papildu ieguvumu.

Imonosil Virufix ir arī izdevīgs – to var lietot gan profilaksei pret vīrusiem, gan infekcijas laikā, lai atvieglotu slimības gaitu un novērstu komplikācijas, gan arī pēc slimošanas, lai palīdzētu drīzāk uzveikt sekas.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Aptauja sadarbībā ar Imonusil Virufix.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu